Luxe zonvakantie in waanzinnige villa op Lanzarote!

p.p. vanaf
627,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Lanzarote
2 personen
Logies
16 sep. 2020
4 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Villa's Kamezi **** @ Lanzarote

10 juli 2020

Ga 4 dagen genieten in een luxe villa op Lanzarote vanaf €627! Hierbij zijn je vluchten & 4* verblijf inbegrepen. Je vertrekt het voordeligst op bijvoorbeeld woensdag 16 september 2020. Let's go!

Vervoer

Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Lanzarote. Een transfer is niet inbegrepen. Ga met het OV richting je hotel of neem een taxi.

Verblijf

Je verblijft in een van de Villa's Kamezi ****. Dit luxe complex is gelegen op het prachtige Lanzarote. Je voelt je hier gelijk thuis in je eigen villa die van alle gemakken is voorzien, zoals een privé zwembad, ligbedjes en barbecue. Dat is toch genieten geblazen!?

3809BBF404807A6250B6F04ABDE89A60

Jouw bestemming: Lanzarote

Lanzarote is een uniek eiland in de Atlantische Oceaan dat hoort bij de heerlijke Canarische Eilanden. Uniek? Ja, zeker! Het is namelijk nog niet extreem overspoeld door toerisme, en daarom is het nog grotendeels authentiek. Lanzarote heeft wel een toenemende populariteit als vakantiebestemming, en dat komt mede door het super bijzondere landschap. Er is namelijk een mystiek maanlandschap van vulkanen en verlaten stranden. Begroeiing is op sommige plekken amper aanwezig, dankzij vulkaanuitbarstingen van vroeger. Het landschap lijkt soms dus bijna surrealistisch! Super inspirerend om eens te zien. Naast dit kun je ook absoluut genieten van de zon, de zee en het strand; dat is het mooie diverse aspect van het eiland! Daarbij heeft Lanzarote een heerlijk klimaat waar je iedere maand van kunt genieten. Echt de moeite waard dus, om dit fantastische eiland eens te bezoeken!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
627,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Lanzarote
2 personen
Logies
16 sep. 2020
4 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Prijzen voor deze reis

Mis nooit meer een topdeal!