Geniet 8 dagen van een luxe 4* zonvakantie o.b.v. halfpension op Lanzarote!

p.p. vanaf
679,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Lanzarote
2 personen
Halfpension
9 jan. 2021
8 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

VIK Hotel San Antonio **** @ Lanzarote

23 november 2020

Gegarandeerd zon, dat klinkt goed toch?! Geniet dan nu 8 dagen van de Spaanse zon op Lanzarote! Voor slechts €679 zijn je vluchten & 4* verblijf o.b.v. halfpension inbegrepen! Je vertrekt het voordeligst op bijvoorbeeld zaterdag 9 januari 2021.

Vervoer

Je vluchten en transfers zijn standaard inbegrepen. Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Faizabad. Bij aankomst staat er een transfer voor je klaar die je naar je accommodatie brengt en op de terugweg andersom. Ideaal!

Verblijf

Je verblijft in VIK Hotel San Antonio ****. Dit is een luxe hotel direct aan zee! Je overnacht in een comfortabele kamer en geniet de hele dag van overheerlijk eten en drinken. Het lekkere zwembad biedt een prachtig uitzicht over zee. Bovendien kun je relaxen op het zandstrand! Wij wisten het wel..

Jouw bestemming: Lanzarote

Lanzarote is een uniek eiland in de Atlantische Oceaan dat hoort bij de heerlijke Canarische Eilanden. Uniek? Ja, zeker! Het is namelijk nog niet extreem overspoeld door toerisme, en daarom is het nog grotendeels authentiek. Lanzarote heeft wel een toenemende populariteit als vakantiebestemming, en dat komt mede door het super bijzondere landschap. Er is namelijk een mystiek maanlandschap van vulkanen en verlaten stranden. Begroeiing is op sommige plekken amper aanwezig, dankzij vulkaanuitbarstingen van vroeger. Het landschap lijkt soms dus bijna surrealistisch! Super inspirerend om eens te zien. Naast dit kun je ook absoluut genieten van de zon, de zee en het strand; dat is het mooie diverse aspect van het eiland! Daarbij heeft Lanzarote een heerlijk klimaat waar je iedere maand van kunt genieten. Echt de moeite waard dus, om dit fantastische eiland eens te bezoeken!

p.p. vanaf
679,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Lanzarote
2 personen
Halfpension
9 jan. 2021
8 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Prijzen voor deze reis

Mis nooit meer een topdeal!