Heerlijke zonvakantie naar Lanzarote! Incl. vluchten, transfers en verblijf!

p.p. vanaf
187,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Lanzarote
3 personen
Logies
1 dec. 2020
8 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Guacimeta Lanzarote ** @ Lanzarote

22 juni 2020

Heb jij last van een vitamine D tekort? Dan is het tijd om de zon eens op te gaan zoeken! Vertrek 8 dagen naar Lanzarote voor โ‚ฌ187 op basis van 3 personen. Bij deze prijs zijn je vluchten vanaf Amsterdam, transfers en verblijf inbegrepen. Je vertrekt het voordeligst op dinsdag 1 december 2020, maar omliggende data zijn ook voordelig te boeken. 

Vervoer

Je vluchten en transfers zijn standaard inbegrepen. Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Lanzarote. Bij aankomst staat er een transfer voor je klaar die je naar je accommodatie brengt en op de terugweg andersom. Ideaal!

Verblijf

Je verblijft in Guacimeta Lanzarote **. Dit hotel is helemaal ingericht voor een perfecte zonvakantie! Zo beschikt het over een zonneterras, zwembad en strand op loopafstand. Een tip: huur een auto. Zo kan je de leuke plaatsen van Lanzarote ook bezoeken!

iStock 482353052

Jouw bestemming: Lanzarote

Lanzarote is een uniek eiland in de Atlantische Oceaan dat hoort bij de heerlijke Canarische Eilanden. Uniek? Ja, zeker! Het is namelijk nog niet extreem overspoeld door toerisme, en daarom is het nog grotendeels authentiek. Lanzarote heeft wel een toenemende populariteit als vakantiebestemming, en dat komt mede door het super bijzondere landschap. Er is namelijk een mystiek maanlandschap van vulkanen en verlaten stranden. Begroeiing is op sommige plekken amper aanwezig, dankzij vulkaanuitbarstingen van vroeger. Het landschap lijkt soms dus bijna surrealistisch! Super inspirerend om eens te zien. Naast dit kun je ook absoluut genieten van de zon, de zee en het strand; dat is het mooie diverse aspect van het eiland! Daarbij heeft Lanzarote een heerlijk klimaat waar je iedere maand van kunt genieten. Echt de moeite waard dus, om dit fantastische eiland eens te bezoeken!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 3 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
187,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Lanzarote
3 personen
Logies
1 dec. 2020
8 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!