All inclusive Lanzarote: ga genieten vanaf €475 incl. vluchten, transfers en luxe 4* verblijf!

p.p. vanaf
475,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Lanzarote
2 personen
All inclusive
4 dec. 2019
8 dagen
Rotterdam
Check meer data

Paradise Island **** @ Lanzarote

22 april 2020

 Lekker zonnen op een prachtig eiland, middenin de winter. Dat wil jij toch ook?! Profiteer nu van deze bijzonder scherpe deal naar één van de Canarische Eilanden. Al vanaf slechts €475 ga jij op een fijne 8-daagse vakantie naar het zonnige Lanzarote! Deze deal is inclusief vluchten, transfers en luxe 4-sterren verblijf in een heerlijk appartement. Je vertrekt voor deze prijs op woensdag 4 december 2019, dat is lekker snel al!

Vervoer

Je vluchten en transfers zijn standaard inbegrepen. Je vliegt vanaf Rotterdam naar Lanzarote. Bij aankomst staat er een transfer voor je klaar die je naar je accommodatie brengt en op de terugweg andersom. Ideaal!

Verblijf

Paradise Island **** is dé familieaccommodatie van Lanzarote! In dit hotel is er plezier voor jong en oud. In het spetterende waterpark met splashfactor 7 vind je vele glijbanen terwijl de ouders aan een drankje nippen en toekijken. Ook voor de kleinsten is er genoeg te doen bij de miniclub. 's Avonds geniet je van een uitgebreid buffet en sluit je de dag af met entertainment. Veel plezier!

D3603CCCF73911CC0B916DB274C5F309

Jouw bestemming: Lanzarote

Lanzarote is een uniek eiland in de Atlantische Oceaan dat hoort bij de heerlijke Canarische Eilanden. Uniek? Ja, zeker! Het is namelijk nog niet extreem overspoeld door toerisme, en daarom is het nog grotendeels authentiek. Lanzarote heeft wel een toenemende populariteit als vakantiebestemming, en dat komt mede door het super bijzondere landschap. Er is namelijk een mystiek maanlandschap van vulkanen en verlaten stranden. Begroeiing is op sommige plekken amper aanwezig, dankzij vulkaanuitbarstingen van vroeger. Het landschap lijkt soms dus bijna surrealistisch! Super inspirerend om eens te zien. Naast dit kun je ook absoluut genieten van de zon, de zee en het strand; dat is het mooie diverse aspect van het eiland! Daarbij heeft Lanzarote een heerlijk klimaat waar je iedere maand van kunt genieten. Echt de moeite waard dus, om dit fantastische eiland eens te bezoeken!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
475,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Lanzarote
2 personen
All inclusive
4 dec. 2019
8 dagen
Rotterdam
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

8 dagen Lanzarote voor €475

Mis nooit meer een topdeal!