Vakantie Lanzarote, Canarische Eilanden, Spanje | 8 dagen | Weflycheap

Last minute zomervakantie naar Lanzarote incl. vluchten vanaf Amsterdam en fijn verblijf!

p.p. vanaf
369,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Lanzarote
2 personen
Logies
13 aug. 2020
8 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Appartementen Atlantis-Las Lomas *** @ Lanzarote

27 november 2020

Het heerlijke Lanzarote met aangename temperaturen, gezellige terrasjes, fijne stranden en meer... Jij kan er nu last minute heen! Vertrek 8 dagen naar dit Canarische eiland voor โ‚ฌ369. Dit is incl. vluchten vanaf Amsterdam en 3* verblijf. Vertrek goedkoop op donderdag 13 augustus 2020!

Vervoer

Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Lanzarote. Een transfer is niet inbegrepen. Ga met het OV richting je hotel of neem een taxi.

Verblijf

Je verblijft in een van de Appartementen van Atlantis-Las Lomas ***. De appartementen zijn ruim, gezellig en netjes verzorgd. Het complex beschikt over 4 zwembaden, dus bij warmte kan je verkoeling zoeken. Daarnaast is het strand en het centrum van Puerto del Carmen vlakbij. 

Jouw bestemming: Lanzarote

Lanzarote is een uniek eiland in de Atlantische Oceaan dat hoort bij de heerlijke Canarische Eilanden. Uniek? Ja, zeker! Het is namelijk nog niet extreem overspoeld door toerisme, en daarom is het nog grotendeels authentiek. Lanzarote heeft wel een toenemende populariteit als vakantiebestemming, en dat komt mede door het super bijzondere landschap. Er is namelijk een mystiek maanlandschap van vulkanen en verlaten stranden. Begroeiing is op sommige plekken amper aanwezig, dankzij vulkaanuitbarstingen van vroeger. Het landschap lijkt soms dus bijna surrealistisch! Super inspirerend om eens te zien. Naast dit kun je ook absoluut genieten van de zon, de zee en het strand; dat is het mooie diverse aspect van het eiland! Daarbij heeft Lanzarote een heerlijk klimaat waar je iedere maand van kunt genieten. Echt de moeite waard dus, om dit fantastische eiland eens te bezoeken!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
369,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Lanzarote
2 personen
Logies
13 aug. 2020
8 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!