Hippy island: Ibiza! Incl. & top verblijf o.b.v. logies en ontbijt!

p.p. vanaf
405,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Ibiza
2 personen
Logies & ontbijt
4 apr. 2021
8 dagen
Eindhoven
Check meer data

Playasol San Remo *** @ Ibiza

4 december 2020

Ga 8 dagen genieten op het Spaanse Ibiza vanaf €405! Hierbij zijn je vluchten en verblijf o.b.v. logies en ontbijt inbegrepen. Je vertrekt het voordeligst op bijvoorbeeld zondag 4 april 2021.

Vervoer

Je vliegt vanaf Eindhoven naar Ibiza. Een transfer is niet inbegrepen. Ga met het OV richting je hotel of neem een taxi.

Verblijf

Je verblijft in Playasol San Remo ***. Dit leuke hotel is uitgebreid met een zwembad en een kinderbad. Als je een klein kindje mee neemt kan je gemakkelijk een kinderbedje aanvragen. Er is een aparte speelplaats voor kinderen aangelegd zodat ze lekker onbezorgd kunnen spelen.. Zo'n kindvriendelijk hotel zie je niet vaak meer! Het hotel ligt ook direct aan zee, dus je ligt zo op het strand!

Jouw bestemming: Ibiza

Ibiza wordt vaak gezien als ultieme party-bestemming - wat het natuurlijk ook zeker is - maar er is zoveel meer! Het eiland staat bekend om haar prachtige zandstranden en de vele gezellige winkeltjes en terrasjes. Daarnaast is Ibiza ook een ideale bestemming voor natuurliefhebbers. Het binnenland bestaat namelijk uit ongeveer 40% natuurgebied en de omgeving telt vele pijnbomen en vogelsoorten; heel leuk om te spotten tijdens een stevige wandeling. Verder is het echt een aanrader om te duiken rondom het eiland, want de onderwaterwereld is er echt magisch. Kortom; een heerlijke en veelzijdige bestemming! Bekijk hier al onze Ibiza deals!

p.p. vanaf
405,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Ibiza
2 personen
Logies & ontbijt
4 apr. 2021
8 dagen
Eindhoven
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!