Zóveel luxe in het all inclusive Grand Palladium White Island op Ibiza!

p.p. vanaf
1982,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Ibiza
2 personen
All inclusive
8 okt. 2020
22 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Hotel Grand Palladium White Island Resort & Spa ***** @ Ibiza

7 juli 2020

Ibiza it is! Bezoek het ‘eiland van de zon’ al vanaf slechts €1982. Deze lekkere prijs is inclusief vluchten en 22 dagen in een luxe 5* resort o.b.v. all inclusive! Hoe lekker is dat? Je vertrekt voor deze prijs op bijvoorbeeld donderdag 8 oktober 2020.

Vervoer

Je vluchten en transfers zijn standaard inbegrepen. Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Ibiza. Bij aankomst staat er een transfer voor je klaar die je naar je accommodatie brengt en op de terugweg andersom. Ideaal!

Verblijf

Bij Grand Palladium White Island Resort & Spa ***** beleef je een onvergetelijke luxe vakantie in stijl. Vanuit dit blitse hotel loop je zo het strand op. En vanaf je balkon heb je een sensationeel uitzicht over de zee. Geniet van de rust. Tijd voor actie? Dan kun je terecht bij naastgelegen hotel Grand Palladium Palace Ibiza & Spa. Dat wordt genieten in een super luxe omgeving!

36308514 Original

Jouw bestemming: Ibiza

Ibiza wordt vaak gezien als ultieme party-bestemming - wat het natuurlijk ook zeker is - maar er is zoveel meer! Het eiland staat bekend om haar prachtige zandstranden en de vele gezellige winkeltjes en terrasjes. Daarnaast is Ibiza ook een ideale bestemming voor natuurliefhebbers. Het binnenland bestaat namelijk uit ongeveer 40% natuurgebied en de omgeving telt vele pijnbomen en vogelsoorten; heel leuk om te spotten tijdens een stevige wandeling. Verder is het echt een aanrader om te duiken rondom het eiland, want de onderwaterwereld is er echt magisch. Kortom; een heerlijke en veelzijdige bestemming! Bekijk hier al onze Ibiza deals!

p.p. vanaf
1982,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Ibiza
2 personen
All inclusive
8 okt. 2020
22 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!