Chillen op Ibiza incl. vluchten & verblijf o.b.v. logies en ontbijt!

p.p. vanaf
397,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Ibiza
2 personen
Logies & ontbijt
18 okt. 2021
6 dagen
Eindhoven
Check meer data

Hotel Figueretas ** @ Ibiza

29 november 2020

Geniet 6 dagen van een heerlijke vakantie Ibiza vanaf €397! Waan je als een hippie zo happy, op dit prachtige eiland. Deze deal is inclusief verblijf o.b.v. logies en ontbijt en vluchten. Je vertrekt het voordeligst op bijvoorbeeld maandag 18 oktober 2021.

Vervoer

Je vliegt vanaf Eindhoven naar Ibiza. Een transfer is niet inbegrepen. Ga met het OV richting je hotel of neem een taxi.

Verblijf

Je verblijft in Hotel Figueretas ** in Ibiza stad. Dit knusse en eenvoudige hotel, met zijn gezellige tuinen ligt aan de wandelboulevard van Figueretas. Direct aan het lange zandstrand dat zich uitstrekt van Playa d'en Bossa tot aan Ibiza-stad. Ideaal voor de strandliefhebbers, voor de zonaanbieders én gasten die graag in een gezellig centrum willen verblijven.

Jouw bestemming: Ibiza

Ibiza wordt vaak gezien als ultieme party-bestemming - wat het natuurlijk ook zeker is - maar er is zoveel meer! Het eiland staat bekend om haar prachtige zandstranden en de vele gezellige winkeltjes en terrasjes. Daarnaast is Ibiza ook een ideale bestemming voor natuurliefhebbers. Het binnenland bestaat namelijk uit ongeveer 40% natuurgebied en de omgeving telt vele pijnbomen en vogelsoorten; heel leuk om te spotten tijdens een stevige wandeling. Verder is het echt een aanrader om te duiken rondom het eiland, want de onderwaterwereld is er echt magisch. Kortom; een heerlijke en veelzijdige bestemming! Bekijk hier al onze Ibiza deals!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
397,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Ibiza
2 personen
Logies & ontbijt
18 okt. 2021
6 dagen
Eindhoven
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!