Vakantie Ibiza, Spanje | 8 dagen | Weflycheap

Hey we're going to Ibiza!

8 dagen incl. vluchten, transfers & verblijf

p.p. vanaf
183,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Ibiza
4 personen
Logies
30 aug. 2020
8 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Los Pinares ** @ Ibiza

27 november 2020

Het heerlijke hippie-eiland Ibiza moet je toch een keer bezocht hebben? Met deze deal kan je er wel heel voordelig heen! Vertrek 8 dagen voor โ‚ฌ183 o.b.v. 4 personen. Bij deze prijs zijn je vluchten vanaf Amsterdam en transfers inbegrepen. Je vertrekt het voordeligst op zondag 30 augustus 2020, maar omliggende data zijn ook goedkoop te boeken!

Verblijf

Je verblijft in Los Pinares **. In dit kleinschalige appartementencomplex met traditionele inrichting zal je je gelijk welkom voelen. Het complex ligt in een rustige omgeving maar ook met stranden, winkels, restaurants en meer in de buurt. Voor verkoeling is er een zwembad en je kan een drankje doen aan de bar!

Jouw bestemming: Ibiza

Ibiza wordt vaak gezien als ultieme party-bestemming - wat het natuurlijk ook zeker is - maar er is zoveel meer! Het eiland staat bekend om haar prachtige zandstranden en de vele gezellige winkeltjes en terrasjes. Daarnaast is Ibiza ook een ideale bestemming voor natuurliefhebbers. Het binnenland bestaat namelijk uit ongeveer 40% natuurgebied en de omgeving telt vele pijnbomen en vogelsoorten; heel leuk om te spotten tijdens een stevige wandeling. Verder is het echt een aanrader om te duiken rondom het eiland, want de onderwaterwereld is er echt magisch. Kortom; een heerlijke en veelzijdige bestemming! Bekijk hier al onze Ibiza deals!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
183,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Ibiza
4 personen
Logies
30 aug. 2020
8 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!