WOW! Voor slechts €173 ga jij 6 dagen genieten op het heerlijke Gran Canaria!

p.p. vanaf
173,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gran Canaria
2 personen
Logies
4 dec. 2020
6 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Tisalaya Park *** @ Gran Canaria

28 november 2020

Heb jij zin in een lekkere ZONVAKANTIE? Wij hebben hem gevonden! Je kunt nu voor slechts €173 maar liefst 6 dagen genieten op het heerlijke Gran Canaria. Bij deze prijs zijn je vluchten, transfers & 3-sterren verblijf o.b.v. logies inbegrepen. Je vertrekt het goedkoopst op bijvoorbeeld vrijdag 4 december 2020. Andere data zijn tegen een meerprijs te boeken.

Vervoer

Je vluchten en transfers zijn standaard inbegrepen. Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Faizabad. Bij aankomst staat er een transfer voor je klaar die je naar je accommodatie brengt en op de terugweg andersom. Ideaal!

Verblijf

Je verblijft in Tisalaya Park ***. Je zit hier helemaal op je plek als je graag de rust wilt opzoeken. Dit betekent echter niet dat je hier niks te doen hebt. Met het Parque Sur en het sportpark Complejo Deportivo Municipal op 2 minuten afstand en een supermarkt, winkelcentrum en golfbaan op loopafstand heb je hier genoeg te doen. Daarnaast is het strand en het duinlandschap ook simpel te bereiken.

Jouw bestemming: Gran Canaria

Gran Canaria is ontzettend in trek! Het is zelfs het meest bezochte eiland van de Canarische Eilanden. Daar moet jij natuurlijk ook eens geweest zijn! Het is populair dankzij de brede zandstranden, het kraakheldere zeewater en de zon die nooit onder lijkt te gaan. De perfecte ingrediënten voor een heerlijke vakantie! Binnen slechts 4 uur vliegen bevind je je al op dit kleine paradijs op aarde. Naast de vele mogelijkheden om te ontspannen, heeft Gran Canaria ook veel te bieden wat betreft cultuur en natuur. Het is bijvoorbeeld zeker de moeite waard om een dagje uit te gaan naar Las Palmas, om de grotwoningen van Artenara te bezoeken en om de Pico de Bandama te bewandelen. Kortom: Gran Canaria is een bestemming die wel op je bucketlist hóórt!

p.p. vanaf
173,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gran Canaria
2 personen
Logies
4 dec. 2020
6 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!