Viersterren vakantie o.b.v. halfpension op Gran Canaria!

p.p. vanaf
309,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gran Canaria
2 personen
Halfpension
4 dec. 2020
6 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Rondo **** @ Gran Canaria

27 november 2020

Ga 6 dagen genieten op het Spaanse Gran Canaria vanaf €309! Hierbij zijn je vluchten en 4* verblijf o.b.v. halfpension inbegrepen. Je vertrekt het voordeligst op bijvoorbeeld vrijdag 4 december 2020.

Vervoer

Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Las Palmas de Gran Canaria. Een transfer is niet inbegrepen. Ga met het OV richting je hotel of neem een taxi.

Verblijf

Je verblijft in Rondo ****. Ben je op zoek naar een comfortabel hotel? Dan ben je hier aan het goede adres! Je overnacht in een ruime en moderne kamer, in het centrum van Playa. Neem de shuttle naar het strand of chil bij het zwembad. 

Jouw bestemming: Gran Canaria

Gran Canaria is ontzettend in trek! Het is zelfs het meest bezochte eiland van de Canarische Eilanden. Daar moet jij natuurlijk ook eens geweest zijn! Het is populair dankzij de brede zandstranden, het kraakheldere zeewater en de zon die nooit onder lijkt te gaan. De perfecte ingrediënten voor een heerlijke vakantie! Binnen slechts 4 uur vliegen bevind je je al op dit kleine paradijs op aarde. Naast de vele mogelijkheden om te ontspannen, heeft Gran Canaria ook veel te bieden wat betreft cultuur en natuur. Het is bijvoorbeeld zeker de moeite waard om een dagje uit te gaan naar Las Palmas, om de grotwoningen van Artenara te bezoeken en om de Pico de Bandama te bewandelen. Kortom: Gran Canaria is een bestemming die wel op je bucketlist hóórt!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
309,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gran Canaria
2 personen
Halfpension
4 dec. 2020
6 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!