Verblijf in het luxe 4* RIU Palace Maspalomas op Gran Canaria! | RIU Palace Maspalomas ****

Verblijf in het luxe 4* RIU Palace Maspalomas op Gran Canaria!

p.p. vanaf
611,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gran Canaria
2 personen
Logies & ontbijt
27 aug. 2021
4 dagen
Groningen
Check meer data

RIU Palace Maspalomas **** @ Gran Canaria

20 februari 2021

Ga 4 dagen genieten op het Spaanse Gran Canaria vanaf €611! Hierbij zijn je vluchten en 4* verblijf o.b.v. logies en ontbijt inbegrepen. Je vertrekt het voordeligst op bijvoorbeeld vrijdag 27 augustus 2021.

Vervoer

Je vliegt vanaf Groningen naar Las Palmas de Gran Canaria. Een transfer is niet inbegrepen. Ga met het OV richting je hotel of neem een taxi.

Verblijf

Je verblijft in RIU Palace Maspalomas ****. Dit hotel is uniek gelegen in de Maspalomas duinen, nabij het centrum en strand! Het hotel biedt heerlijke zwembaden in een prachtige tuin. Dat wordt genieten van 4* luxe!

Jouw bestemming: Gran Canaria

Gran Canaria is ontzettend in trek! Het is zelfs het meest bezochte eiland van de Canarische Eilanden. Daar moet jij natuurlijk ook eens geweest zijn! Het is populair dankzij de brede zandstranden, het kraakheldere zeewater en de zon die nooit onder lijkt te gaan. De perfecte ingrediënten voor een heerlijke vakantie! Binnen slechts 4 uur vliegen bevind je je al op dit kleine paradijs op aarde. Naast de vele mogelijkheden om te ontspannen, heeft Gran Canaria ook veel te bieden wat betreft cultuur en natuur. Het is bijvoorbeeld zeker de moeite waard om een dagje uit te gaan naar Las Palmas, om de grotwoningen van Artenara te bezoeken en om de Pico de Bandama te bewandelen. Kortom: Gran Canaria is een bestemming die wel op je bucketlist hóórt!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
611,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gran Canaria
2 personen
Logies & ontbijt
27 aug. 2021
4 dagen
Groningen
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!