Rustige zonvakantie op het Spaanse eiland Gran Canaria!

p.p. vanaf
783,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gran Canaria
2 personen
Logies
8 jul. 2020
10 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Parque Romantico *** @ Gran Canaria

2 juli 2020

Ga 10 dagen genieten op het Spaanse Gran Canaria vanaf €783! Hierbij zijn je vluchten en verblijf inbegrepen. Je vertrekt het voordeligst op bijvoorbeeld woensdag 8 juli 2020.

Vervoer

Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Las Palmas de Gran Canaria. Een transfer is niet inbegrepen. Ga met het OV richting je hotel of neem een taxi.

Verblijf

Je verblijft in Parque Romantico ***. Dit rustig gelegen complex biedt comfortabele bungalows die van alle gemakken voorzien zijn. Geniet van al het groen in de tuin! Of relax bij het grote zwembad. It's up to you!

093A90A19B3A686ADC37C025B0018DC7

Jouw bestemming: Gran Canaria

Gran Canaria is ontzettend in trek! Het is zelfs het meest bezochte eiland van de Canarische Eilanden. Daar moet jij natuurlijk ook eens geweest zijn! Het is populair dankzij de brede zandstranden, het kraakheldere zeewater en de zon die nooit onder lijkt te gaan. De perfecte ingrediënten voor een heerlijke vakantie! Binnen slechts 4 uur vliegen bevind je je al op dit kleine paradijs op aarde. Naast de vele mogelijkheden om te ontspannen, heeft Gran Canaria ook veel te bieden wat betreft cultuur en natuur. Het is bijvoorbeeld zeker de moeite waard om een dagje uit te gaan naar Las Palmas, om de grotwoningen van Artenara te bezoeken en om de Pico de Bandama te bewandelen. Kortom: Gran Canaria is een bestemming die wel op je bucketlist hóórt!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
783,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gran Canaria
2 personen
Logies
8 jul. 2020
10 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!