Eindeloze waterpret in dit luxe all inclusive verblijf op Gran Canaria!

p.p. vanaf
305,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gran Canaria
2 personen
All inclusive
4 dec. 2020
6 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

SPLASHWORLD Paradise Valle Taurito **** @ Gran Canaria

27 november 2020

Ga 6 dagen genieten op het Spaanse Gran Canaria vanaf €305! Hierbij zijn je vluchten en 4* verblijf o.b.v. all inclusive inbegrepen. Je vertrekt het voordeligst op bijvoorbeeld vrijdag 4 december 2020.

Vervoer

Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Las Palmas de Gran Canaria. Een transfer is niet inbegrepen. Ga met het OV richting je hotel of neem een taxi.

Verblijf

Je verblijft in SPLASHWORLD Paradise Valle Taurito ****. Hier beleef je extreem veel waterpret, met de SplashFactor 8! Er zijn toffe blijbanen in het aquapark, waar je gratis toegang tot hebt. Daarnaast geniet je van overheerlijk eten in het restaurants of de bars. Geweldig!

Jouw bestemming: Gran Canaria

Gran Canaria is ontzettend in trek! Het is zelfs het meest bezochte eiland van de Canarische Eilanden. Daar moet jij natuurlijk ook eens geweest zijn! Het is populair dankzij de brede zandstranden, het kraakheldere zeewater en de zon die nooit onder lijkt te gaan. De perfecte ingrediënten voor een heerlijke vakantie! Binnen slechts 4 uur vliegen bevind je je al op dit kleine paradijs op aarde. Naast de vele mogelijkheden om te ontspannen, heeft Gran Canaria ook veel te bieden wat betreft cultuur en natuur. Het is bijvoorbeeld zeker de moeite waard om een dagje uit te gaan naar Las Palmas, om de grotwoningen van Artenara te bezoeken en om de Pico de Bandama te bewandelen. Kortom: Gran Canaria is een bestemming die wel op je bucketlist hóórt!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
305,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gran Canaria
2 personen
All inclusive
4 dec. 2020
6 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!