Geniet van 4* all inclusive op het heerlijk eiland Gran Canaria!

p.p. vanaf
546,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gran Canaria
2 personen
All inclusive
31 jan. 2021
6 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Paradise Costa Taurito **** @ Gran Canaria

29 november 2020

Ga 6 dagen genieten op het Spaanse Gran Canaria vanaf €546! Hierbij zijn je vluchten en 4* verblijf o.b.v. all inclusive inbegrepen. Je vertrekt het voordeligst op bijvoorbeeld zondag 31 januari 2021.

Vervoer

Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Faizabad. Een transfer is niet inbegrepen. Ga met het OV richting je hotel of neem een taxi.

Verblijf

Je verblijft in Paradise Costa Taurito ****. Dit fijne hotel is gelegen in de baai van Taurito, waardoor jee prachtig uitzicht hebt! Probeer elke avond iets anders in het restaurant en aanschouw de leukste shows. Overdag kan je relaxen bij het zwembad. Zo fijn!

Jouw bestemming: Gran Canaria

Gran Canaria is ontzettend in trek! Het is zelfs het meest bezochte eiland van de Canarische Eilanden. Daar moet jij natuurlijk ook eens geweest zijn! Het is populair dankzij de brede zandstranden, het kraakheldere zeewater en de zon die nooit onder lijkt te gaan. De perfecte ingrediënten voor een heerlijke vakantie! Binnen slechts 4 uur vliegen bevind je je al op dit kleine paradijs op aarde. Naast de vele mogelijkheden om te ontspannen, heeft Gran Canaria ook veel te bieden wat betreft cultuur en natuur. Het is bijvoorbeeld zeker de moeite waard om een dagje uit te gaan naar Las Palmas, om de grotwoningen van Artenara te bezoeken en om de Pico de Bandama te bewandelen. Kortom: Gran Canaria is een bestemming die wel op je bucketlist hóórt!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
546,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gran Canaria
2 personen
All inclusive
31 jan. 2021
6 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!