Vakantie Costa Blanca, Spanje | 8 dagen | Weflycheap

All inclusive zomervakantie

Last minute Costa Blanca @ resort mét aquapark!

p.p. vanaf
387,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Costa Blanca
2 personen
All inclusive
9 aug. 2020
8 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Albir Garden Resort & Aquapark*** @ Costa Blanca

27 november 2020

Nog op zoek naar een zonvakantie voor het hele gezin? Ga dan naar de Costa Blanca en verblijf op dit fijne resort mét aquapark! Je verblijft o.b.v. all inclusive voor slechts €387! Vertrek voordelig op zondag 9 augustus 2020 en ga 8 dagen genieten van zon, zee en strand!

Last minute vakantie!

Vervoer

Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol . Een transfer is niet inbegrepen. Ga met het OV richting je hotel of neem een taxi.

Verblijf

Je verblijft op Albir Garden Resort & Aquapark***. Een leuk resort voor het hele gezin, gelegen nabij het stadje Albir aan de Costa Blanca. Het resort beschikt o.a. over een aquapark, heerlijke zonnebedden en meerdere (buffet)restaurants. Je verblijft in een van de appartementen, die netjes en verzorgd ingericht zijn.

Jouw bestemming: Costa Blanca

De Costa Blanca is een super populaire vakantiebestemming in zuidoost Spanje! Het gebied dankt haar naam - dat 'witte kust' betekent - aan het feit dat de inwoners vroeger een zeer intensieve teelt van amandelbomen kenden. De bloesem van de amandelbomen had een witroze kleur! Tegenwoordig geloven de mensen dat de 'witte kust' slaat op de kleur van de stranden, en dat is ook helemaal geen gekke gedachte. Sommige stranden van de Costa Blanca behoren namelijk tot de wiste van Spanje! Tel daar de vele palmbomen en zonuren bij op, en je begrijpt dat je hier een heerlijke vakantie tegemoet gaat. Verder is de Costa Blanca echt een gevarieerde bestemming: ouderen komen er om te overwinteren, jongeren komen er om te feesten en gezinnen met kinderen komen hier voor hun rust. Het ligt er maar net aan in welk deel jij je tijd doorbrengt! Waarvoor je ook komt, jij zult je gegarandeerd vermaken @ dit prachtige stuk Spanje!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

Last minute vakantie!

p.p. vanaf
387,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Costa Blanca
2 personen
All inclusive
9 aug. 2020
8 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!