Zonvakantie @ de Spaanse Costa Blanca, al vanaf slechts โ‚ฌ171!

p.p. vanaf
171,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Costa Blanca
3 personen
Logies
11 mrt. 2020
8 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Esmeralda Suites *** @ Costa Blanca

22 april 2020

Heerlijk genieten in de zon! Verblijf met 3 personen 8 dagen lang in de Spaanse zon voor slechts โ‚ฌ171. Bij deze prijs zijn je vluchten en verblijf inbegrepen. Het voordeligst vertrek je op woensdag 11 maart 2020. Boeken maar!

Let op: wees er snel bij, want het gaat om de laatste kamers!

Vervoer

Je vluchten en transfers zijn standaard inbegrepen. Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Alicante. Bij aankomst staat er een transfer voor je klaar die je naar je accommodatie brengt en op de terugweg andersom. Ideaal!

Verblijf

Je verblijft in Esmeralda Suites ***. Deze accommodatie biedt genoeg faciliteiten aan om je te vermaken. Voor de actieve mensen is er een tennisbaan, plek voor voetbal, midgetgolf en jeu de boules. In de openbare ruimte is er gratis wifi en voor de kinderen een speeltuin. Ook is er natuurlijk een zwembad, voor iedereen dus wat. De accommodatie ligt in het centrum en loopafstand van het strand.

Esmeralda Suites

Jouw bestemming: Costa Blanca

De Costa Blanca is een super populaire vakantiebestemming in zuidoost Spanje! Het gebied dankt haar naam - dat 'witte kust' betekent - aan het feit dat de inwoners vroeger een zeer intensieve teelt van amandelbomen kenden. De bloesem van de amandelbomen had een witroze kleur! Tegenwoordig geloven de mensen dat de 'witte kust' slaat op de kleur van de stranden, en dat is ook helemaal geen gekke gedachte. Sommige stranden van de Costa Blanca behoren namelijk tot de wiste van Spanje! Tel daar de vele palmbomen en zonuren bij op, en je begrijpt dat je hier een heerlijke vakantie tegemoet gaat. Verder is de Costa Blanca echt een gevarieerde bestemming: ouderen komen er om te overwinteren, jongeren komen er om te feesten en gezinnen met kinderen komen hier voor hun rust. Het ligt er maar net aan in welk deel jij je tijd doorbrengt! Waarvoor je ook komt, jij zult je gegarandeerd vermaken @ dit prachtige stuk Spanje!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 3 personen personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

Let op: wees er snel bij, want het gaat om de laatste kamers!

p.p. vanaf
171,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Costa Blanca
3 personen
Logies
11 mrt. 2020
8 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

8 dagen naar Spanje voor โ‚ฌ171

Mis nooit meer een topdeal!