Op naar de Costa Blanca! 8-daagse vakantie inclusief vluchten & hotel voor slechts โ‚ฌ119!

p.p. vanaf
119,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Costa Blanca
4 personen
Logies
18 jan. 2020
8 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Avenida Appartementen ** @ Costa Blanca

22 april 2020

Wauw, we hebben nu wel een hele gave deal voor je gevonden! Vertrek nu voor 8 dagen naar de Costa Blanca, inclusief vluchten en verblijf vanaf slechts โ‚ฌ119! Je vertrekt het voordeligst op zaterdag 18 januari 2020.

Vervoer

Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Alicante. Een transfer is niet inbegrepen. Ga met het OV richting je hotel of neem een taxi.

Verblijf

Je verblijft in Avenida Appartementen **. De appartementen hebben 1 of 2 slaapkamers en een handige kitchenette. Het zwembad en alle andere faciliteiten waar je gebruik kan van maken, bevinden zich in hotel Avenida dat op 10 m. aan de overkant van de straat ligt. Je verblijft in het oude centrum van Benidorm en wandelt in een mum van tijd naar het strand!

iStock 476957352

Jouw bestemming: Costa Blanca

De Costa Blanca is een super populaire vakantiebestemming in zuidoost Spanje! Het gebied dankt haar naam - dat 'witte kust' betekent - aan het feit dat de inwoners vroeger een zeer intensieve teelt van amandelbomen kenden. De bloesem van de amandelbomen had een witroze kleur! Tegenwoordig geloven de mensen dat de 'witte kust' slaat op de kleur van de stranden, en dat is ook helemaal geen gekke gedachte. Sommige stranden van de Costa Blanca behoren namelijk tot de wiste van Spanje! Tel daar de vele palmbomen en zonuren bij op, en je begrijpt dat je hier een heerlijke vakantie tegemoet gaat. Verder is de Costa Blanca echt een gevarieerde bestemming: ouderen komen er om te overwinteren, jongeren komen er om te feesten en gezinnen met kinderen komen hier voor hun rust. Het ligt er maar net aan in welk deel jij je tijd doorbrengt! Waarvoor je ook komt, jij zult je gegarandeerd vermaken @ dit prachtige stuk Spanje!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
119,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Costa Blanca
4 personen
Logies
18 jan. 2020
8 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

8 dagen Costa Blanca โ‚ฌ119

Mis nooit meer een topdeal!