TE MOOI: 10 dagen naar Bounty Seychellen vanaf slechts €1034!

p.p. vanaf
1034,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Seychellen
2 personen
Logies & ontbijt
10 mei 2021
10 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

TE MOOI: 10 dagen naar Bounty Seychellen vanaf slechts €1034!

29 november 2020

Bounty Seychellen voor €1034

Bounty Seychellen | Wauw, wat een prachtige bestemming is dit! De Seychellen, bekend om haar smetteloos witte zandstranden, wuivende palmbomen en lagunes vol met turquoise water. En daar kan jij nu al naar toe voor een super prijs! Je vertrekt namelijk het goedkoopst op bijvoorbeeld maandag 10 mei 2021 voor €1034! Dat klinkt goed toch?

Vluchten & transfers

Je vluchten en transfers zijn standaard inbegrepen. Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Mahe Island. Als je aankomt op de luchthaven staat er een transferbus voor je klaar die je naar je accommodatie brengt. Aan het eind van je vakantie word je ook weer opgehaald en naar de luchthaven gebracht.

Accommodatie

Wie in het Berjaya Praslin Resort **+ logeert, krijgt de Seychellen uit de gidsen te zien, compleet met palmbomen, smetteloos wit zand en lagunes vol turquoise water. Plons in het zwembad of wandel richting de Cote d’Or Esplanade: het mooiste stukje strand van heel Praslin. Het resort ligt fantastisch, de kamers zijn eenvoudig. Verwacht geen luxe, wél een unieke onderwaterwereld voor de deur en een boel gezelligheid. Bijvoorbeeld tijdens het diner op het strand. Pizza eten met je voeten in het zand, wat wil een mens nog meer? En vanuit Berjaya loop je zó naar het dorp Anse Volbert.

seychellen

Jouw bestemming: Seychellen

De Seychellen zijn een eilandengroep in Afrika, en dit is een absolute BOUNTY bestemming! De witte stranden met palmbomen en indrukwekkende rotsformaties zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Ook een groot pluspunt: het kristalheldere water telt talloze vissen en gekleurde koralen! Daarnaast zijn de Seychellen ook een perfecte bestemming voor natuurliefhebbers. Er zijn verschillende natuurreservaten waardoor veel van de natuur wordt behouden, en bijna uitgestorven diersoorten zoals de zwarte papegaai kun je hier toch nog spotten! Verder leven er op deze eilanden maar liefst 81 planetensoorten die nergens anders ter wereld te vinden zijn. Ook vind je hier de grootste kokosnoten ter wereld, en ga zeker naar Beau Vallon Beach op Mahé, want dit staat bekend als een van de mooiste stranden van de eilanden. Need we say more?! Verwen jezelf en laat je ultieme vakantiedroom uitkomen!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

Jouw bestemming: Seychellen

De eilandengroep de Seychellen horen bij Afrika en zijn een absolute BOUNTY bestemming! De witte stranden met palmbomen en indrukwekkende rotsformaties zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Ook een groot pluspunt: het kristalheldere water telt ontelbaar veel vissen en gekleurde koralen! Daarnaast zijn de Seychellen ook een perfecte bestemming voor natuurliefhebbers: er zijn verschillende natuurreservaten waardoor veel van de natuur wordt behouden en je bijna uitgestorven diersoorten zoals de zwarte papegaai hier toch nog kunt spotten! Verder leven er op deze eilanden maar liefst 81 plantensoorten die nergens anders ter wereld te vinden zijn. Ook vind je hier de grootste kokosnoten ter wereld. Ga zeker naar Beau Vallon Beach op Mahé, want dit staat bekend als een van de mooiste stranden van de Seychellen. Do we need to say more?! Verwen jezelf en laat je ultieme droom uitkomen!

p.p. vanaf
1034,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Seychellen
2 personen
Logies & ontbijt
10 mei 2021
10 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!