Magische rondreis met alle highlights van Moskou & St. Petersburg!

p.p. vanaf
899,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Rusland
2 personen
Logies & ontbijt
10 sep. 2020
7 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Rondreis @ Rusland

5 juli 2020

Verken de bekendste steden van Rusland met deze toffe rondreis. 7 dagen lang zie jij alle hotspots van Moskou en St. Petersburg. Voor slechts €899 vertrek jij op bijvoorbeeld donderdag 10 september 2020. Dit is inclusief vluchten, transfer, excursies, hotel en ontbijt. Waar wacht je nog op?! Boeken maar..

Vervoer

Je vluchten en transfers zijn standaard inbegrepen. Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Faizabad. Bij aankomst staat er een transfer voor je klaar die je naar je accommodatie brengt en op de terugweg andersom. Ideaal!

Verblijf

Tijdens je rondreis verblijf je in goede toeristenklasse hotels in comfortabele kamers.

iStock 1002932948

Jouw bestemming: Rusland

Rusland, een van de weinige landen dat in twee continenten ligt. Het is een land met een rijke geschiedenis dat nog steeds wordt voortgezet. De lange geschiedenis wordt duidelijk weerspiegeld in de architectuur en het standbeeld dat je in meerdere steden kan bezichtigen. Wanneer je aan Rusland denkt, denk je waarschijnlijk als eerst aan de hoofdstad Moskou. Deze stad is niet alleen het financiële hart van Rusland, maar ook de grootste stad van Europa. Wanneer je in Rusland bent moet je toch keuzes maken. 

p.p. vanaf
899,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Rusland
2 personen
Logies & ontbijt
10 sep. 2020
7 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!