Spot de Big Five @ Afrika! Maak een 16-daagse rondreis door Zuid-Afrika & Swaziland voor slechts €1999!

p.p. vanaf
1999,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zuid-Afrika
1 persoon
Logies & ontbijt
25 apr. 2020
16 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Rondreis @ Zuid-Afrika

22 april 2020

GAAF! Vertrek in de meivakantie en maak een 16-daagse rondreis door het indrukwekkende Zuid-Afrika & Swaziland! Spot de Big Five, wandel door Kaapstad en reis langs de Panorama Route, dat voor slechts €1999! Bij deze prijs zijn je vluchten, transfers, overnachtingen & reisleiding inbegrepen! Je vertrekt het voordeligst op zaterdag 25 april 2020, maar ook op andere data kun je voordelig vertrekken.

Vervoer

Je vluchten en transfers zijn standaard inbegrepen. Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Johannesburg OR Tambo. Bij aankomst staat er een transfer voor je klaar die je naar je accommodatie brengt en op de terugweg andersom. Ideaal!

Verblijf

Tijdens je rondreis verblijf je in goede toeristenklasse hotels in comfortabele kamers.

Zuid Afrika Tafelberg

Jouw bestemming: Zuid-Afrika

Zuid-Afrika in de aanbieding! Een must see-bestemming voor velen. Terecht, want het land heeft zoveel moois te bieden. Denk aan de avontuurlijke wildparken zoals het Kruger National Park, Madikwe en Welgevonden. De beroemde wijnstreken zijn een reden op zich om naar Zuid-Afrika te gaan en Kaapstad, de favoriete stad onder veel toeristen, is trendy met uitstekende uitgaansgelegenheden én heerlijke stranden. Het rijden van de Garden Route, een bezoekje aan de Drakensbergen en Swaziland mogen ook niet ontbreken! Dit wordt genieten...

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 1 personen personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
1999,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zuid-Afrika
1 persoon
Logies & ontbijt
25 apr. 2020
16 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

16 daagse Familiereis Zuid-Afrika

Mis nooit meer een topdeal!