Watervallen, grotten & meer tijdens deze gave RONDREIS Laos & Cambodja!

p.p. vanaf
,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Watervallen, grotten & meer tijdens deze gave RONDREIS Laos & Cambodja!

29 november 2020

Rondreis Loas & Cambodja

DROOMREIS | Tijdens deze rondreis Loas & Cambodja ga je de meest waanzinnige plekken ontdekken! Eindeloze rijstvelden, indrukwekkende watervallen, mysterieuze grotten vol met Boeddhabeelden, eeuwenoude tempels, de Niagara Falls & nog veel meer. Je komt het allemaal tegen tijdens deze [daagse] rondreis. Je maakt deze reis vanaf inclusief vluchten, vervoer tijdens de reis, comfortabele hotels met en heel veel gave excursies. Je vertrekt het goedkoopst op bijvoorbeeld , maar omliggende data zijn ook voordelig te boeken.

Vluchten & transfers

Je vluchten zijn standaard inbegrepen. Je vliegt vanaf naar Phnom Penh. Op de terugweg vlieg je vanaf Prabang weer terug naar Amsterdam. Het vervoer tijdens deze reis is ook al voor je geregeld. Je hoeft dus alleen nog maar te genieten!

Accommodatie

Tijdens deze rondreis verblijf je in verschillende comfortabele hotels. Deze hotels zijn nog onder voorbehoud. Maar als de accommodatie niet meer beschikbaar is, wordt er een gelijkwaardig alternatief voor je gezocht!

[qenner-thumbnail]

Jouw bestemming: Laos

Laos staat bekend om de prachtige ongerepte natuur. Je vindt in het hele land bergen, watervallen, regenwouden, rivieren en een scala aan wilde diersoorten, zoals de olifant, tijger, luipaard, beer en verschillende slangsoorten. Ook vind je op grote schaal papavervelden voor de winning van opium. In Laos staat de Boeddha centraal. Je ziet dit terug in de vele tempels en beelden die het land kent. Dit wordt dus absoluut genieten!

... & Cambodja

In Cambodja vind je prachtige tempels, oneindige tropische oerwouden en heerlijke stranden. Er is dus voor elk wat wils. Bezoek het tempelcomplex Angkor Wat. Niets voor niets staat deze tempel op de Werelderfgoedlijst van Unesco. De hoofdstad Phnom Penh mag je ook zeker niet overslaan. In Sihanoukville kun je heerlijk tot rust komen en genieten van de witte zandstranden, wuivende palmbomen en het azuurblauwe water.

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met . Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Mis nooit meer een topdeal!