Ben jij klaar voor een echt avontuur? Dan is een rondreis door Nieuw-Zeeland echt wat voor jou! Nieuw-Zeeland is dé bestemming voor de echte natuurliefhebbers. Het land ligt in Oceanië, bestaat uit het Noorder- en het Zuidereiland en kenmerkt zich door de veelzijdige en adembenemende natuur. Laat je verwonderen door de prachtige landschappen of zoek de levendigheid op in de grote steden tijdens een rondreis  door Nieuw-Zeeland.

Funfact:

Nelson’s Blue Lake is het helderste meer ter wereld

Rondreis Nieuw-Zeeland

Vakantie Nieuw-Zeeland

Tijdens een vakantie in Nieuw-Zeeland zijn Auckland, Hobbiton, Roturua, Tongariro National Park, Waitomo Glowworm Caves en het Te Papa Tongarew museum enkele hoogtepunten die je vakantie onvergetelijk maken. Op het Noordereiland zul je prachtige baaien, geisers en vulkanen treffen. Op het Zuidereiland tref je weer azuurblauwe meren, fjorden en gletsjers. Er is geen enkel land dat zo veelzijdig is als Nieuw-Zeeland!

Naast al deze prachtige bestemmingen in Nieuw-Zeeland die je kunt bezoeken, zijn er ook genoeg avontuurlijke en sportieve activiteiten die je kunt ondernemen. Zo kun je bijvoorbeeld gaan bungeejumpen, skydiven, wilde walvissen spotten, abseilen, raften en nog veel meer!

Funfact:

De activiteit Bungeejumpen is in Nieuw-Zeeland uitgevonden

Rondreis Nieuw-Zeeland

Camper huren Nieuw-Zeeland

De beste manier om het land te verkennen is door rond te trekken. Door een camper te huren in Nieuw-Zeeland ontdek je het land geheel op je eigen tempo. En zeg nou zelf, een roadtrip in een camper is toch wel echt iets voor jouw eigen bucketlist! Wil je geen camper huren? Dan kun je ook gebruik maken van de zogenaamde ‘hop-on-hop-off’ bussen, waar je op elk moment gebruik van kan maken. Wildkamperen is ook mogelijk op enkele gratis plekken. Op deze plekken verblijf je echt op de mooiste plekjes midden in de natuur, erg handig voor een tussenstop!

Funfact:

De steilste straat ooit vind je in Nieuw-Zeeland: Baldwin Street

Rondreis Nieuw-Zeeland

Klimaat Nieuw-Zeeland

Wanneer kun je het beste reizen naar Nieuw-Zeeland? Dat is toch wel echt in de wintermaanden. In Nieuw-Zeeland is het namelijk zomer wanneer het bij ons in Nederland winter is. In de maanden januari en februari geniet je van de zon en een aangename temperatuur van zo’n 25°C. Andere maanden zijn natuurlijk ook mogelijk voor een rondreis Nieuw-Zeeland. Op het Noordereiland is het altijd een stuk warmer dan op het Zuidereiland, voornamelijk in de winterperiode (juni – augustus).

Rondreis Nieuw-Zeeland

Ben jij ook verliefd geworden op dit land? Bekijk dan nu of er deals beschikbaar zijn voor een complete vakantie of juist een goedkoop vliegticket Nieuw-Zeeland. Geen deals beschikbaar? Stel dan jouw droomvakantie alert in!

Widgets Magazine