Aruba, One Happy Island met de helderblauwe zee, prachtige stranden en gezellige barretjes en restaurantjes. De gastvrije bevolking zorgt er voor dat je een onbezorgde vakantie hebt. Lees snel verder om te zien waarom Aruba jou perfecte zonbestemming is!

Funfact:

De beste reistijd voor Aruba is het hele jaar door!

Aruba

Over Aruba

Met eindeloze witte stranden en het prachtige weer het hele jaar door is deze bestemming meer dan perfect! Je hoeft je nergens zorgen over te maken, want je kunt gewoon Nederlands spreken op deze bestemming! Het eten is overigens ook perfect, een wereldreis op je bord! Van maaltijden op een Food Truck Festival tot een heerlijk dinertje van een topchef of een etentje in een lokaal restaurantje. Typische gerechten die je zeker een keer gehad moet hebben op je vakantie Aruba zijn stoba (stoofgerechten). Ook kun je veel verse vis eten als makreel, tonijn en nog veel meer. Daarnaast heb je ook gewoon Japanse sushi, Spaanse tapas of Italiaanse pasta. Genoeg keuze voor iedereen dus!

Funfact:

Een traditionele lekkernij van Aruba is Quesillo.

Goedkoop naar Aruba

Chillen op de Antillen kost misschien wel iets meer dan de gemiddelde zonvakantie in Europa, maar het is wel echt een bestemming die je gezien moet hebben! De parelwitte stranden en de helder blauwe zee zorgen voor een heerlijk onbezorgd gevoel. Wanneer je niet aan een reisdata gebonden bent kan je soms al voor €499 een week lang op vakantie inclusief vlucht én accommodatie! Lijkt jou dit wel wat? Houd dan hier de deals naar Aruba via TUI in de gaten!

Funfact:

De nationale sport van Aruba is honkbal

Wat doen op Aruba

Een vakantie op Aruba is een feestje! Er is vaak genoeg te doen en er zijn ook verschillende feestdagen waardoor er van alles te beleven is. Zo kleurt Aruba oranje wanneer het, net en als hier, Koningsdag is. De intocht van Sinterklaas wordt ook gevierd, al is het dan wel 30 graden natuurlijk. En niet te vergeten: carnaval. Dit wordt hier uitgebreid gevierd met bandjes en indrukwekkende kleurrijke parades. Carnaval duurt op Aruba langer dan een maand!

Funfact:

de nationale feestdag van Aruba is 18 maart

Zie jij het helemaal zitten om je volgende vakantie op Aruba te vieren? Check dan hier de beste deals!

Aruba

 

Widgets Magazine