Citytrippen @ Krakau

p.p. vanaf
62,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Krakau
2 personen
Logies
9 nov. 2020
3 dagen
Eindhoven
Check meer data

Armon Residence *** @ Krakau

30 juli 2020

Ontdek Krakau in 3 dagen vanaf slechts €62! Hierbij zijn je vluchten en verblijf inbegrepen. Je vertrekt het voordeligst op maandag 9 november 2020, maar omliggende data zijn ook voordelig.

Vervoer

Je vliegt vanaf Eindhoven naar Krakau. Een transfer is niet inbegrepen. Ga met het OV richting je hotel of neem een taxi.

Verblijf

Je verblijft in Armon Residence ***. Dit fijne hotel ligt in de oude wijk van Krakau. De bezienswaardigheden liggen op loopafstand! Alle kamers zijn modern en hebben gratis WiFi plus een ligbad en regendouche. Heerlijk..

683951607

Jouw bestemming: Krakau

Krakau ligt aan de rivier de Wisła - in het zuiden van Polen - en is na Warschau de grootste stad van het land! In deze voormalige hoofdstad is het één grote mix tussen rijke geschiedenis en cultuur. De stad is tijdens de Tweede Wereldoorlog namelijk grotendeels intact gebleven waardoor er veel rijke architectuur bewaard is gebleven, en de rest is hieromheen uitgebreid. Krakau staat zelfs op de UNESCO Werelderfgoedlijst en wordt gezien als één van de belangrijkste historische steden ter wereld! Deze bestemming - die ook nog eens bekend staat als een hippe studentenstad - zit vol met geweldige musea, historische gebouwen en heeft een bruisend uitgaansleven met ontelbare clubs en cafés. Ook kun je vanaf Krakau een indrukwekkende trip naar het voormalige kamp Auschwitz maken, dat eigenlijk echt niet op je to-dolijst mag ontbreken. Als je op zoek bent naar een authentieke bestemming zit je hier goed, dus twijfel niet langer en boek je vakantie naar deze up & coming bestemming!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
62,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Krakau
2 personen
Logies
9 nov. 2020
3 dagen
Eindhoven
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!