Bizar! Deze 4-daagse citytrip naar Krakau kost slechts €70! Incl. vluchten & verblijf

p.p. vanaf
70,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Krakau
2 personen
Logies
1 feb. 2020
4 dagen
Eindhoven
Check meer data

Hostel Euro** @ Krakau

22 april 2020

Wij hebben weer een top stedentrip gevonden! Je kunt namelijk voor slechts €70 op een 4-daagse trip naar Krakau. Bij deze prijs zijn je vluchten en verblijf inbegrepen. Je vertrekt het voordeligst op zaterdag 1 februari 2020.

 

Hoe werk deze deal? Je boek de vluchten en het verblijf apart. Bij Skyscanner boek je voor slechts €38 p.p. je vluchten. Voor €64 boek je ook bij Skyscanner het verblijf. Je komt dan uit op €70 per persoon!

Let op: je boekt de vluchten en het verblijf apart

Vervoer

Je vliegt vanaf Eindhoven naar Krakau. Een transfer is niet inbegrepen. Ga met het OV richting je hotel of neem een taxi.

Verblijf

Je verblijft in Hostel Euro**. Het hostel heeft een goede ligging in het centrum van Krakau. Het hotel beschikt over een luchthavenshuttle. De kamers zijn goed voorzien voor een stedentrip.

iStock 498559006

Jouw bestemming: Krakau

Krakau ligt aan de rivier de Wisła - in het zuiden van Polen - en is na Warschau de grootste stad van het land! In deze voormalige hoofdstad is het één grote mix tussen rijke geschiedenis en cultuur. De stad is tijdens de Tweede Wereldoorlog namelijk grotendeels intact gebleven waardoor er veel rijke architectuur bewaard is gebleven, en de rest is hieromheen uitgebreid. Krakau staat zelfs op de UNESCO Werelderfgoedlijst en wordt gezien als één van de belangrijkste historische steden ter wereld! Deze bestemming - die ook nog eens bekend staat als een hippe studentenstad - zit vol met geweldige musea, historische gebouwen en heeft een bruisend uitgaansleven met ontelbare clubs en cafés. Ook kun je vanaf Krakau een indrukwekkende trip naar het voormalige kamp Auschwitz maken, dat eigenlijk echt niet op je to-dolijst mag ontbreken. Als je op zoek bent naar een authentieke bestemming zit je hier goed, dus twijfel niet langer en boek je vakantie naar deze up & coming bestemming!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

Let op: je boekt de vluchten en het verblijf apart

p.p. vanaf
70,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Krakau
2 personen
Logies
1 feb. 2020
4 dagen
Eindhoven
Check meer data

Bookingsvoorbeelden

Vluchten Krakau €38

Vluchten Krakau €38

Verblijf Krakau €64

Verblijf Krakau €64

Mis nooit meer een topdeal!