Paasarrangement | Verblijf in een 900-jaar oude abdij op een Zuid-Limburgs landgoed voor slechts €

p.p. vanaf
,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Paasarrangement | Verblijf in een 900-jaar oude abdij op een Zuid-Limburgs landgoed voor slechts €

28 november 2020

Paasarrangement Zuid-Limburg

Paasarrangement | Verblijf in het grootst bewaard gebleven abdij van Nederland, waar de wijn nog altijd zelf wordt gemaakt! Tijdens Pasen verblijf jij in dit prachtige gebouw wat zich bevindt op een landgoed in Zuid-Limburg. Voor slechts verblijf jij met Pasen 2 of 3 dagen in dit prachtige gebouw! Je vertrekt op [qennerdatum].

Vervoer

De deal is op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je fijn op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt.

Accommodatie:

Je verblijft in het Abdijhotel Rolduc *** op basis van logies & ontbijt. De kamer is een voormalige kloosterkamer, die met respect voor het verleden omgetoverd is tot een moderne kamer met badkamer. Wandel de eerste dag door de wandelgangen van het klooster, proef de huisgemaakte wijn of spiek bij de kloosterbrasserie. Dag 2 krijg je een rondleiding Rolduc met aansluitend een overheerlijke Paasbrunch.

Abdij Rolduc

Jouw bestemming: Zuid-Limburg

Je verblijft op 100 meter van de Duitse grens, met Kerkrade maar anderhalve kilometer verderop. Wil je naast de rustige omgeving van deze waanzinnige abdij toch ook wat andere steden bezoeken? De steden Maastricht, Valkenburg en Aken liggen allemaal erg dichtbij! Bezoek bijvoorbeeld de snelst stromende rivier 'de Geul', het oudste treinstation van Nederland, het Heuvelland, de Grensmaasvallei of het drukke leven in de hoofdstad van Limburg, Maastricht.

Reisgezelschap

Bovengenoemde prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

Jouw bestemming: Nederland

Ons eigen kikkerlandje heeft ook genoeg te bieden! Waai lekker uit aan de Noordzee, geniet van de zon op de Waddeneilanden, fiets lekker door de natuur in Drenthe of bezoek één van de vele mooie steden en dorpen. Toevallig in Zeeland? Breng dan ook zeker een bezoekje aan het beroemde Deltapark Neeltje Jans. Terwijl je in Limburg geniet van de vlaaien, moet je in Groningen zeker eens een eierbal proberen. Voor ieder wat wils dus!

p.p. vanaf
,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Mis nooit meer een topdeal!