Spot het Noorderlicht tijdens deze 16-daagse cruise incl. vluchten en verblijf o.b.v. volpension voor maar €1399!

p.p. vanaf
1399,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Noorwegen
2 personen
Volpension
21 mrt. 2020
16 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

AIDAcara ***+ @ Noorwegen

22 april 2020

Dit is wel een hele goeie deal! Ga op een 16-daagse cruise en spot het Noorderlicht tijdens je reis! De cruise is o.b.v. volpension, dit betekent dat het volgende bij de prijs inbegrepen is: ontbijt, lunch, diner en de tafeldranken in de buffetrestaurants (huiswijn, bier, frisdrank, water, koffie en thee). Je vertrekt voor de prijs van €1399 op zaterdag 21 maart 2020. Dit is je kans om het zien van het Noorderlicht van je bucketlist af te vinken!  

Vervoer

Je vluchten en transfers zijn standaard inbegrepen. Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Hamburg Internationaal. Bij aankomst staat er een transfer voor je klaar die je naar je accommodatie brengt en op de terugweg andersom. Ideaal!

Verblijf

Je verblijft op het cruiseschip AIDAcara***+. Het schip is ingericht in Scandinavische stijl. Aan boord kan je gebruik maken van de volgende faciliteiten: fitnesstudio, joggingparcours, golfsimulator, spa én zwembad + jacuzzi! Heerlijk toch? 

CRS 1217142817315

Jouw bestemming: Noorwegen

Noorwegen: het land van fjorden, gletsjers, Vikingen, oude vissersdorpjes en eindeloze groene bossen. Wist je dat Noorwegen één van de meest welvarende landen ter wereld is? Dat zie je aan de goed aangelegde wegen en steden, de beschermde natuur en het goed geregelde toerisme! Noorwegen is dé perfecte bestemming voor natuurliefhebbers en avonturiers, maar ook voor citytrips heeft Noorwegen leuke bestemmingen zoals Olso, Stavanger en Bergen. Leef je uit met gletsjer kajakken, ijsklimmen, walvis- of bird safari's, white water raften, mountainbiken of het beklimmen van Trolltunga. Ontdek de indrukwekkende nationale parken en bewonder de mooiste fjord ter wereld: de Geirangerfjord. Noorwegen is een ontzettend veelzijdig land waar jij je gegarandeerd zult vermaken.

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
1399,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Noorwegen
2 personen
Volpension
21 mrt. 2020
16 dagen
Amsterdam Schiphol
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

16 daagse Cruise voor €1399

Mis nooit meer een topdeal!