Getaway o.b.v. halfpension!

Verblijf in een luxe Van der Valk Hotel nabij de Biesbosch

p.p. vanaf
59.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zuid-Holland
2 personen
Halfpension
2 dagen
Check meer data

Van der Valk Hotel ARA Zwijndrecht **** @ Zuid-Holland

27 november 2020

Ontdek de prachtige Biesbosch vanuit een 4* hotel vanaf โ‚ฌ59,50! Hier verblijf je 2 dagen in een Deluxe Kamer o.b.v. halfpension op veel data t/m januari 2021.

LET OP: deze deal is te boeken t/m 16 november!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Van der Valk Hotel ARA Zwijndrecht ****. Dit luxe hotel is gelegen in het natuurgebied de Oude Maas. Ideaal om te fietsen, wandelen of varen! Ga met je bootje op ontdekking door de Biesbosch. Het hotel beschikt over moderne kamers, solarium, fitness en sauna.

Jouw bestemming: Zuid-Holland

Zuid-Holland ligt in het westen van Nederland. Zuid-Holland is de dichtstbevolkte provincie van Nederland. In Zuid-Holland kan je de coole steden als Rotterdam en Den Haag bezoeken. In Rotterdam ga je absoluut smullen van al het leuks wat daar te doen is! Bezoek de Markthal en loop over de Erasmusbrug. Heb je 's avonds iets gegeten in een top restaurant? Neem dan de watertaxi terug naar je hotel! Den Haag is de hoofdstad van Zuid-Holland en wat natuurlijk niet te missen is in Den Haag, is de Tweede Kamer. Voor iets meer fun, kan je Madurodam en Duinrell bezoeken. Ook kan je in Den Haag een heerlijk dagje naar het strand in het stadsdeel Scheveningen. In Zuid-Holland kan je voor het strand ook het plaatsje Noordwijk bezoeken. Daarnaast biedt Zuid-Holland steden die veel historie bevatten. Bekijk in Delft de kogelschoten die Willem van Oranje hebben gedood of leer in Leiden meer over de legendarische schilder Rembrandt van Rijn. Pfoeee, hebben wij je al overgehaald om Zuid-Holland te bezoeken?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

LET OP: deze deal is te boeken t/m 16 november!

p.p. vanaf
59.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zuid-Holland
2 personen
Halfpension
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!