Cadeautip voor Vaderdag! Weekendje weg naar fijn hotel middenin het centrum van Valkenburg...

p.p. vanaf
44,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Valkenburg
2 personen
Logies
19 jun. 2020
2 dagen
Check meer data

Hotel Walram *** @ Valkenburg

27 november 2020

Vind jij het ook zo lastig om een cadeau te verzinnen voor je vader? Binnenkort is het Vaderdag en wij hebben het ideale cadeau gevonden! Geef je lieve papa een weekendje weg naar Valkenburg. Hij kan dan 2 dagen naar Valkenburg voor €44. De vertrekdatum is vrijdag 19 juni 2020.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Hotel Walram ***. Dit comfortabele hotel ligt in een typisch Zuid-Limburgs mergelgebouw op 2 minuten loopafstand van het gezellige centrum van Valkenburg. Na een actieve dag in de omgeving van het hotel kan je ontspannen in het zwembad of de sauna. Bij lekker weer kan je een drankje drinken in de sfeervolle binnentuin. 

Jouw bestemming: Valkenburg

Bezoek tijdens je getaway de fluweelgrot & kasteelruïne, race van de kabelbaan, waag je gokje in één van de vele casino’s of ga ultiem relaxen in de Thermae 2000, het kan allemaal in het Zuid-Limburgse Valkenburg! Stromend door het oude stadskern is rivier de Geul. Valkenburg wordt ook wel het verborgen geheim van Nederland genoemd. In het oude stadscentrum wandel je door de knusse straatjes, bezoek je de leukste winkeltjes en zit je op de gezelligste terrasjes. 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
44,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Valkenburg
2 personen
Logies
19 jun. 2020
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!