Luxe bungalow @ Zeeland

Verblijf 5 dagen in een prachtig vakantiehuis aan de kust!

p.p. vanaf
28,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zuid-Holland
6 personen
Logies
14 dec. 2020
5 dagen
Check meer data

Vakantiepark Zeedijk @ Zuid-Holland

27 november 2020

Je kijkt je ogen uit... Deze is deal is echt top! Je verblijft namelijk 5 dagen in een gloednieuw vakantiepark met prachtig vakantiehuis! De omgeving leent zich perfect voor een heerlijke wandeling of lange fietstocht. Je vertrekt voordelig op bijvoorbeeld maandag 14 december 2020 voor slechts โ‚ฌ28 o.b.v. 6 personen. Maar er zijn meerdere data beschikbaar. Family vacay it is!

Let op: te boeken t/m 4 oktober!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in het Vakantiepark Zeedijk, dit vakantiepark is nog in ontwikkeling en ligt tussen twee natuurgebieden; de uitgestrekte Slikken van Flakkee en het kleinschalige Oude Dee. Dit belooft dus heerlijke wandelingen en lange fietstochten! Vakantiepark Zeedijk wordt gekenmerkt door rust, ruimte en natuur. De ligging tussen twee natuurgebieden biedt een ruim aanbod aan bijzondere planten en dieren. Zo kom je er zeearenden tegen en het Grevelingenmeer heeft een aantal vaste bewoners; een groep van ca. 100 zeehonden. Daarnaast is het in de winter de verblijfplaats van een groep flamingo's. Het park zelf heeft een receptie, speeltoestellen en fietsverhuur. Als gast op Vakantiepark Zeedijk heb je ook nog is gratis toegang tot zwembad 't Zuiderdiep in Stellendam!

Jouw bestemming: Zuid-Holland

Zuid-Holland ligt in het westen van Nederland. Zuid-Holland is de dichtstbevolkte provincie van Nederland. In Zuid-Holland kan je de coole steden als Rotterdam en Den Haag bezoeken. In Rotterdam ga je absoluut smullen van al het leuks wat daar te doen is! Bezoek de Markthal en loop over de Erasmusbrug. Heb je 's avonds iets gegeten in een top restaurant? Neem dan de watertaxi terug naar je hotel! Den Haag is de hoofdstad van Zuid-Holland en wat natuurlijk niet te missen is in Den Haag, is de Tweede Kamer. Voor iets meer fun, kan je Madurodam en Duinrell bezoeken. Ook kan je in Den Haag een heerlijk dagje naar het strand in het stadsdeel Scheveningen. In Zuid-Holland kan je voor het strand ook het plaatsje Noordwijk bezoeken. Daarnaast biedt Zuid-Holland steden die veel historie bevatten. Bekijk in Delft de kogelschoten die Willem van Oranje hebben gedood of leer in Leiden meer over de legendarische schilder Rembrandt van Rijn. Pfoeee, hebben wij je al overgehaald om Zuid-Holland te bezoeken?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 6 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

Let op: te boeken t/m 4 oktober!

p.p. vanaf
28,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zuid-Holland
6 personen
Logies
14 dec. 2020
5 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld

Mis nooit meer een topdeal!