Vakantie Zuid-Holland, Nederland | 5 dagen | Weflycheap

Heerlijk midweekje naar Kijkduin!

Met verblijf in een chalet met privésauna!

p.p. vanaf
95,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zuid-Holland
4 personen
Logies
22 feb. 2021
5 dagen
Check meer data

Vakantiepark Kijkduin @ Zuid-Holland

14 januari 2021

Kijkduin is een gezellige familiebadplaats waar je kan genieten van de zee, de duinen, leuke terrassen en winkels! De ideale plek om vakantie te vieren. Met deze deal verblijf je 5 dagen in een chalet in Kijkduin met privésauna voor €95 op basis van 4 personen. Voor deze prijs vertrek je in de voorjaarsvakantie op maandag 22 februari 2021.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft op vakantiepark Kijkduin. Dit uitgestrekte, groene park ligt vlakbij de zee waardoor je 's ochtends wakker wordt met geluid van de golven. Faciliteiten zoals een gezellig terras, een zwembad en leuke speeltuinen zullen jouw verblijf onvergetelijk maken!

Jouw bestemming: Zuid-Holland

Zuid-Holland ligt in het westen van Nederland. Zuid-Holland is de dichtstbevolkte provincie van Nederland. In Zuid-Holland kan je de coole steden als Rotterdam en Den Haag bezoeken. In Rotterdam ga je absoluut smullen van al het leuks wat daar te doen is! Bezoek de Markthal en loop over de Erasmusbrug. Heb je 's avonds iets gegeten in een top restaurant? Neem dan de watertaxi terug naar je hotel! Den Haag is de hoofdstad van Zuid-Holland en wat natuurlijk niet te missen is in Den Haag, is de Tweede Kamer. Voor iets meer fun, kan je Madurodam en Duinrell bezoeken. Ook kan je in Den Haag een heerlijk dagje naar het strand in het stadsdeel Scheveningen. In Zuid-Holland kan je voor het strand ook het plaatsje Noordwijk bezoeken. Daarnaast biedt Zuid-Holland steden die veel historie bevatten. Bekijk in Delft de kogelschoten die Willem van Oranje hebben gedood of leer in Leiden meer over de legendarische schilder Rembrandt van Rijn. Pfoeee, hebben wij je al overgehaald om Zuid-Holland te bezoeken?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
95,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zuid-Holland
4 personen
Logies
22 feb. 2021
5 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!