Vakantie Zuid-Holland, Nederland | 5 dagen | Weflycheap

Met het gezin naar de kust!

5 dagen in een vakantiehuis voor 'n prikkie!

p.p. vanaf
30,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zuid-Holland
4 personen
Logies
5 dagen
Check meer data

Roompot Strandpark Duynhille @ Zuid-Holland

21 december 2020

Wil je er even tussenuit met het gezin? Ga 5 dagen naar dit té leuke vakantiepark op loopafstand van het strand! Je verblijft hier voor slechts €30 o.b.v. 4 personen. Vertrek op verschillende data in januari 2021 en februari 2021.

Let op: deze deal is boekbaar t/m 3 januari!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Roompot Strandpark Duynhille. Het Strandpark is te vinden in Ouddorp, een authentieke badplaats in Zuid-Holland. Waai uit op de prachtige stranden die je hier vindt. Tip: huur een fiets en ontdek de omgeving. Ben je watersportliefhebber? Dan zit je ook goed op dit Strandpark. In de omgeving is er namelijk genoeg te beleven!

Jouw bestemming: Zuid-Holland

Zuid-Holland ligt in het westen van Nederland. Zuid-Holland is de dichtstbevolkte provincie van Nederland. In Zuid-Holland kan je de coole steden als Rotterdam en Den Haag bezoeken. In Rotterdam ga je absoluut smullen van al het leuks wat daar te doen is! Bezoek de Markthal en loop over de Erasmusbrug. Heb je 's avonds iets gegeten in een top restaurant? Neem dan de watertaxi terug naar je hotel! Den Haag is de hoofdstad van Zuid-Holland en wat natuurlijk niet te missen is in Den Haag, is de Tweede Kamer. Voor iets meer fun, kan je Madurodam en Duinrell bezoeken. Ook kan je in Den Haag een heerlijk dagje naar het strand in het stadsdeel Scheveningen. In Zuid-Holland kan je voor het strand ook het plaatsje Noordwijk bezoeken. Daarnaast biedt Zuid-Holland steden die veel historie bevatten. Bekijk in Delft de kogelschoten die Willem van Oranje hebben gedood of leer in Leiden meer over de legendarische schilder Rembrandt van Rijn. Pfoeee, hebben wij je al overgehaald om Zuid-Holland te bezoeken?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

Let op: deze deal is boekbaar t/m 3 januari!

p.p. vanaf
30,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zuid-Holland
4 personen
Logies
5 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!