Family vacay @ Noordwijkerhout | Roompot Duinresort Dunimar

Family vacay @ Noordwijkerhout

Verblijf in een vakantiehuis dichtbij het Noordwijkerstrand

p.p. vanaf
22,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zuid-Holland
4 personen
Logies
1 mrt. 2021
5 dagen
Check meer data

Roompot Duinresort Dunimar @ Zuid-Holland

19 februari 2021

Last minute naar een gezellig vakantiepark met mediterrane sfeer. Je verblijft hier 5 dagen met 4 personen voor slechts โ‚ฌ22. Je vertrekt voor deze prijs op maandag 1 maart 2021 of maandag 8 maart 2021! Wacht niet langer en ga lekker genieten met het hele gezin!

Let op! Deze deal is nog boekbaar t/m 3 maart 2021!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft op Roompot Duinresort Dunimar. Dit mooie vakantiepark ligt in Noordwijkerhout dichtbij het Noordwijkerstrand. Hier is in de omgeving genoeg te beleven! Huur een fiets op het park en ga een mooie fietstocht maken, ontdek Haarlem en Leiden en breng natuurlijk een bezoekje aan het populaire strand! Het park beschikt over een eigen supermarkt, ideaal! Voor kinderen is er genoeg te doen! Zij kunnen zich helemaal vermaken in de speeltuin.

Jouw bestemming: Zuid-Holland

Zuid-Holland ligt in het westen van Nederland. Zuid-Holland is de dichtstbevolkte provincie van Nederland. In Zuid-Holland kan je de coole steden als Rotterdam en Den Haag bezoeken. In Rotterdam ga je absoluut smullen van al het leuks wat daar te doen is! Bezoek de Markthal en loop over de Erasmusbrug. Heb je 's avonds iets gegeten in een top restaurant? Neem dan de watertaxi terug naar je hotel! Den Haag is de hoofdstad van Zuid-Holland en wat natuurlijk niet te missen is in Den Haag, is de Tweede Kamer. Voor iets meer fun, kan je Madurodam en Duinrell bezoeken. Ook kan je in Den Haag een heerlijk dagje naar het strand in het stadsdeel Scheveningen. In Zuid-Holland kan je voor het strand ook het plaatsje Noordwijk bezoeken. Daarnaast biedt Zuid-Holland steden die veel historie bevatten. Bekijk in Delft de kogelschoten die Willem van Oranje hebben gedood of leer in Leiden meer over de legendarische schilder Rembrandt van Rijn. Pfoeee, hebben wij je al overgehaald om Zuid-Holland te bezoeken?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

Let op! Deze deal is nog boekbaar t/m 3 maart 2021!

p.p. vanaf
22,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zuid-Holland
4 personen
Logies
1 mrt. 2021
5 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!