Family vacay @ Noordwijkerhout

Verblijf incl. eindschoonmaak!

p.p. vanaf
41,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zuid-Holland
4 personen
Logies
11 jan. 2021
5 dagen
Check meer data

Roompot Duinresort Dunimar @ Zuid-Holland

23 september 2020

2021 goed beginnen met een midweek naar Noordwijkerhout! Je verblijft 5 dagen voor slechts โ‚ฌ41 o.b.v. 4 personen in dit mooie vakantiepark. Je vertrekt voor deze prijs op maandag 11 januari 2021! Maar op andere data verblijf je ook voordelig!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft op Roompot Duinresort Dunimar. Dit mooie vakantiepark ligt in Noordwijkerhout dichtbij het Noordwijkerstrand. Hier is in de omgeving genoeg te beleven! Huur een fiets op het park en ga een mooie fietstocht maken, ontdek Haarlem en Leiden en natuurlijk een bezoekje aan het populaire strand! Op het park is een supermarkt en de kinderen kunnen zich helemaal vermaken met de speeltoestellen. 

Jouw bestemming: Zuid-Holland

Zuid-Holland ligt in het westen van Nederland. Zuid-Holland is de dichtstbevolkte provincie van Nederland. In Zuid-Holland kan je de coole steden als Rotterdam en Den Haag bezoeken. In Rotterdam ga je absoluut smullen van al het leuks wat daar te doen is! Bezoek de Markthal en loop over de Erasmusbrug. Heb je 's avonds iets gegeten in een top restaurant? Neem dan de watertaxi terug naar je hotel! Den Haag is de hoofdstad van Zuid-Holland en wat natuurlijk niet te missen is in Den Haag, is de Tweede Kamer. Voor iets meer fun, kan je Madurodam en Duinrell bezoeken. Ook kan je in Den Haag een heerlijk dagje naar het strand in het stadsdeel Scheveningen. In Zuid-Holland kan je voor het strand ook het plaatsje Noordwijk bezoeken. Daarnaast biedt Zuid-Holland steden die veel historie bevatten. Bekijk in Delft de kogelschoten die Willem van Oranje hebben gedood of leer in Leiden meer over de legendarische schilder Rembrandt van Rijn. Pfoeee, hebben wij je al overgehaald om Zuid-Holland te bezoeken?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
41,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zuid-Holland
4 personen
Logies
11 jan. 2021
5 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!