Zomervakantie met verblijf in dit leuke trekkershuisje in de prachtige natuur van Leerdam!

p.p. vanaf
112,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zuid-Holland
4 personen
Logies
10 aug. 2020
7 dagen
Check meer data

Natuurhuisje in Leerdam @ Zuid-Holland

12 juni 2020

Deze zomervakantie is nog eens leuk, je verblijft 7 dagen in dit leuke trekkershuisje voor slechts โ‚ฌ112 per persoon o.b.v. 4 personen. Je vertrekt voor deze prijs op maandag 10 augustus 2020, zo kun je wel heel voordelig op zomervakantie in eigen land!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in dit Natuurhuisje in Leerdam, het is een trekkershuisje waar plaats is voor vier personen. Er is een klein keukentje waarin je alles vindt wat je nodig hebt zoals potten en pannen. Het huisje beschikt over een eigen toilet maar als je wil douchen kan je gebruik maken van de sanitaire voorzieningen. 

29833   9 7551455646653

Jouw bestemming: Zuid-Holland

Zuid-Holland ligt in het westen van Nederland. Zuid-Holland is de dichtstbevolkte provincie van Nederland. In Zuid-Holland kan je de coole steden als Rotterdam en Den Haag bezoeken. In Rotterdam ga je absoluut smullen van al het leuks wat daar te doen is! Bezoek de Markthal en loop over de Erasmusbrug. Heb je 's avonds iets gegeten in een top restaurant? Neem dan de watertaxi terug naar je hotel! Den Haag is de hoofdstad van Zuid-Holland en wat natuurlijk niet te missen is in Den Haag, is de Tweede Kamer. Voor iets meer fun, kan je Madurodam en Duinrell bezoeken. Ook kan je in Den Haag een heerlijk dagje naar het strand in het stadsdeel Scheveningen. In Zuid-Holland kan je voor het strand ook het plaatsje Noordwijk bezoeken. Daarnaast biedt Zuid-Holland steden die veel historie bevatten. Bekijk in Delft de kogelschoten die Willem van Oranje hebben gedood of leer in Leiden meer over de legendarische schilder Rembrandt van Rijn. Pfoeee, hebben wij je al overgehaald om Zuid-Holland te bezoeken?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
112,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zuid-Holland
4 personen
Logies
10 aug. 2020
7 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!