Verblijf [dagen] op gloednieuw park nabij de Biesbosch! | EuroParcs Resort De Biesbosch

Verblijf 3 dagen op gloednieuw park nabij de Biesbosch!

p.p. vanaf
80,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zuid-Holland
2 personen
Logies
10 mei 2021
3 dagen
Bamiyan
Check meer data

EuroParcs Resort De Biesbosch @ Zuid-Holland

20 februari 2021

Wauw: ga 3 dagen relaxen op EuroParcs Resort De Biesbosch vanaf โ‚ฌ80! Het vakantiepark is gloednieuw en ligt nabij Nationaal Park de Biesbosch. Je verblijft er het voordeligst op bijvoorbeeld maandag 10 mei 2021.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft op EuroParcs Resort De Biesbosch. Hier kom je helemaal tot rust in een groene omgeving. Je overnacht in een gloednieuw vakantiehuis! Het Nationale Park de Biesbosch vind je nabij het vakantiepark. Ideaal!

Jouw bestemming: Zuid-Holland

Zuid-Holland ligt in het westen van Nederland. Zuid-Holland is de dichtstbevolkte provincie van Nederland. In Zuid-Holland kan je de coole steden als Rotterdam en Den Haag bezoeken. In Rotterdam ga je absoluut smullen van al het leuks wat daar te doen is! Bezoek de Markthal en loop over de Erasmusbrug. Heb je 's avonds iets gegeten in een top restaurant? Neem dan de watertaxi terug naar je hotel! Den Haag is de hoofdstad van Zuid-Holland en wat natuurlijk niet te missen is in Den Haag, is de Tweede Kamer. Voor iets meer fun, kan je Madurodam en Duinrell bezoeken. Ook kan je in Den Haag een heerlijk dagje naar het strand in het stadsdeel Scheveningen. In Zuid-Holland kan je voor het strand ook het plaatsje Noordwijk bezoeken. Daarnaast biedt Zuid-Holland steden die veel historie bevatten. Bekijk in Delft de kogelschoten die Willem van Oranje hebben gedood of leer in Leiden meer over de legendarische schilder Rembrandt van Rijn. Pfoeee, hebben wij je al overgehaald om Zuid-Holland te bezoeken?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
80,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zuid-Holland
2 personen
Logies
10 mei 2021
3 dagen
Bamiyan
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!