Verblijf 11 dagen op gloednieuw park nabij de Biesbosch!

p.p. vanaf
365,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zuid-Holland
4 personen
Logies
2 jul. 2020
11 dagen
Faizabad
Check meer data

EuroParcs Resort De Biesbosch @ Zuid-Holland

2 juli 2020

Wauw: ga 11 dagen relaxen op EuroParcs Resort De Biesbosch vanaf โ‚ฌ365! Het vakantiepark is gloednieuw en ligt nabij Nationaal Park de Biesbosch. Je verblijft er het voordeligst op bijvoorbeeld donderdag 2 juli 2020.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft op EuroParcs Resort De Biesbosch. Hier kom je helemaal tot rust in een groene omgeving. Je overnacht in een gloednieuw vakantiehuis! Het Nationale Park de Biesbosch vind je nabij het vakantiepark. Ideaal!

L1E9802A9W1600H1066

Jouw bestemming: Zuid-Holland

Zuid-Holland ligt in het westen van Nederland. Zuid-Holland is de dichtstbevolkte provincie van Nederland. In Zuid-Holland kan je de coole steden als Rotterdam en Den Haag bezoeken. In Rotterdam ga je absoluut smullen van al het leuks wat daar te doen is! Bezoek de Markthal en loop over de Erasmusbrug. Heb je 's avonds iets gegeten in een top restaurant? Neem dan de watertaxi terug naar je hotel! Den Haag is de hoofdstad van Zuid-Holland en wat natuurlijk niet te missen is in Den Haag, is de Tweede Kamer. Voor iets meer fun, kan je Madurodam en Duinrell bezoeken. Ook kan je in Den Haag een heerlijk dagje naar het strand in het stadsdeel Scheveningen. In Zuid-Holland kan je voor het strand ook het plaatsje Noordwijk bezoeken. Daarnaast biedt Zuid-Holland steden die veel historie bevatten. Bekijk in Delft de kogelschoten die Willem van Oranje hebben gedood of leer in Leiden meer over de legendarische schilder Rembrandt van Rijn. Pfoeee, hebben wij je al overgehaald om Zuid-Holland te bezoeken?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
365,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zuid-Holland
4 personen
Logies
2 jul. 2020
11 dagen
Faizabad
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!