Getaway naar Vlissingen!

Met fijn verblijf en ontbijt

p.p. vanaf
49.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zeeland
2 personen
Logies & ontbijt
3 dagen
Check meer data

Stad & Strandhotel Elisabeth @ Zeeland

27 november 2020

Kan je niet kiezen tussen een leuke stad of een heerlijk strand? Bij Vlissingen kan het allebei! Je gaat 3 dagen naar Vlissingen voor €49,50. Bij deze prijs is een uitgebreid ontbijtbuffet inbegrepen. Voor deze spotprijs kan je vertrekken op heel veel verschillende data t/m december 2020!

Tip: deze deal is ook voordelig vanaf december 2020 t/m juni 2021!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Stad & Strandhotel Elisabeth. Dit hotel ligt op loopafstand van het strand en beschikt over fijne hotelkamers met kledingkast, flatscreen tv en een badkamer. 's Ochtends kan je genieten van je ontbijt in het gezellige restaurant. 

Jouw bestemming: Zeeland

Een vakantie naar Zeeland is een heel goed plan! Zeeland ligt in het zuidwesten van Nederland en zoals de naam al zegt draait alles eigenlijk om de zee in Zeeland. Als één provincie in Nederland bekend staat om zijn gerechten uit de Noordzee is het Zeeland wel. Mosselen, oesters en de dagverse vis wordt hier vers op je bord geserveerd. Zeeland heeft dan ook de meeste Michelin-sterren restaurants van Nederland. Een dagje een stad bezoeken kan ook prima in Zeeland; bezoek de steden Middelburg, Zoutelande of Vlissingen. Zeeland beschikt over een veel mooie natuur en geschiedenis. Om daar meer over te weten te komen, kan je een van de musea bezoeken of ontdek alles over de Deltawerken in Deltapark Neeltje Jans. 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

Tip: deze deal is ook voordelig vanaf december 2020 t/m juni 2021!

p.p. vanaf
49.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zeeland
2 personen
Logies & ontbijt
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!