Verblijf in een luxe villa

5-daagse getaway aan het Noordzeestrand!

p.p. vanaf
23,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zeeland
6 personen
Logies
14 dec. 2020
5 dagen
Check meer data

Noordzee Résidence De Banjaard @ Zeeland

27 november 2020

Gezinsvakantie naar de stranden van Zeeland! Je gaat 5 dagen met 6 personen genieten van een luxe villa op een Roompot vakantiepark. Je betaalt slechts €23 voor deze deal en vertrekt op verschillende data op bijvoorbeeld maandag 14 december 2020, maar ook op andere data vertrek je voordelig!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft op het Noordzee Résidence De Banjaard. Direct aan het Noordzeestrand vind je dit ruim opgezette Roompot vakantiepark. Op het park bevinden zich luxe villa's die van alle gemakken zijn voorzien. Het park zelf bevat een zwembad, tennisbaan en nog veel meer. Geniet van de prachtige omgeving en maak een standwandeling! 

Jouw bestemming: Zeeland

Een vakantie naar Zeeland is een heel goed plan! Zeeland ligt in het zuidwesten van Nederland en zoals de naam al zegt draait alles eigenlijk om de zee in Zeeland. Als één provincie in Nederland bekend staat om zijn gerechten uit de Noordzee is het Zeeland wel. Mosselen, oesters en de dagverse vis wordt hier vers op je bord geserveerd. Zeeland heeft dan ook de meeste Michelin-sterren restaurants van Nederland. Een dagje een stad bezoeken kan ook prima in Zeeland; bezoek de steden Middelburg, Zoutelande of Vlissingen. Zeeland beschikt over een veel mooie natuur en geschiedenis. Om daar meer over te weten te komen, kan je een van de musea bezoeken of ontdek alles over de Deltawerken in Deltapark Neeltje Jans. 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 6 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
23,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zeeland
6 personen
Logies
14 dec. 2020
5 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!