Luxe villapark in Zeeland!

5-daagse vacay in een luxe villa!

p.p. vanaf
30,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zeeland
4 personen
Logies
5 dagen
Check meer data

Noordzee Résidence Cadzand-Bad @ Zeeland

27 november 2020

Ontdek Zeeland vanuit een luxe villa voor slechts €30! Je verblijft er 5 dagen o.b.v. 4 personen. Je vertrekt goedkoop op meerdere data t/m december 2020! Check it out!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft op Noordzee Résidence Cadzand-Bad. Op dit prachtige waterrijke vakantiepark vind je de meest luxe villa's! Relax aan het recreatiemeer of loop zó naar het schone zandstrand. De kinderen vermaken zich in het zwembad terwijl jullie een prachtige wandeling maken!

Jouw bestemming: Zeeland

Een vakantie naar Zeeland is een heel goed plan! Zeeland ligt in het zuidwesten van Nederland en zoals de naam al zegt draait alles eigenlijk om de zee in Zeeland. Als één provincie in Nederland bekend staat om zijn gerechten uit de Noordzee is het Zeeland wel. Mosselen, oesters en de dagverse vis wordt hier vers op je bord geserveerd. Zeeland heeft dan ook de meeste Michelin-sterren restaurants van Nederland. Een dagje een stad bezoeken kan ook prima in Zeeland; bezoek de steden Middelburg, Zoutelande of Vlissingen. Zeeland beschikt over een veel mooie natuur en geschiedenis. Om daar meer over te weten te komen, kan je een van de musea bezoeken of ontdek alles over de Deltawerken in Deltapark Neeltje Jans. 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
30,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zeeland
4 personen
Logies
5 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!