Relax, take it easy in Zeeland! Verblijf met aandacht en liefde ❤️

p.p. vanaf
357,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zeeland
2 personen
Logies
1 jul. 2020
7 dagen
Check meer data

Natuurhuisje in Scharendijke @ Zeeland

15 juni 2020

Helemaal tot rust komen in een groene omgeving.. Maar ook dagelijkse meditatie, yogalessen en nieuwe mensen ontmoeten! Het is allemaal mogelijk met verblijf in dit Natuurhuisje. Je gaat 7 dagen naar Zeeland voor €357. Voor deze prijs vertrek je op woensdag 1 juli 2020.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in een Natuurhuisje in Scharendijke. Er staan op het terrein zes rustig gelegen, unieke appartementen voor twee personen. Dagelijks worden er meditatie- en yogalessen gehouden waar je leuke mensen kan ontmoeten! Wil je een dagje naar het strand? Dat kan, het strand ligt vlakbij. Je natuurhuisje beschikt over badkamer, keuken en slaapkamer.

iStock 1199042365

Jouw bestemming: Zeeland

Een vakantie naar Zeeland is een heel goed plan! Zeeland ligt in het zuidwesten van Nederland en zoals de naam al zegt draait alles eigenlijk om de zee in Zeeland. Als één provincie in Nederland bekend staat om zijn gerechten uit de Noordzee is het Zeeland wel. Mosselen, oesters en de dagverse vis wordt hier vers op je bord geserveerd. Zeeland heeft dan ook de meeste Michelin-sterren restaurants van Nederland. Een dagje een stad bezoeken kan ook prima in Zeeland; bezoek de steden Middelburg, Zoutelande of Vlissingen. Zeeland beschikt over een veel mooie natuur en geschiedenis. Om daar meer over te weten te komen, kan je een van de musea bezoeken of ontdek alles over de Deltawerken in Deltapark Neeltje Jans. 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
357,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zeeland
2 personen
Logies
1 jul. 2020
7 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!