Vakantie Zeeland, Nederland | 3 dagen | Weflycheap

Voorjaarsvakantie @ Zeeland

Verblijf in een knus natuurhuisje!

p.p. vanaf
119,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zeeland
2 personen
Logies
21 feb. 2021
3 dagen
Check meer data

Natuurhuisje in Biggekerke @ Zeeland

8 januari 2021

We hebben weer een goeie deal gevonden voor rustzoekers. Je verblijft 3 dagen in dit natuurhuisje in Zeeland. Je beschikt over je eigen keuken, badkamer én grote boxspring. Voor €119 vertrek je in de voorjaarsvakantie op zondag 21 februari 2021, ook te boeken voor langere periode! 

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in een Natuurhuisje in Biggekerke. Deze voormalige paardenstal is omgetoverd tot knusse accommodatie voor 2 personen. Het beschikt over een luxe keuken, badkamer met douche én extra grote bedspring. Sla de tuindeuren open en geniet van volledige privacy. Maak gratis gebruik van de fietsen die aanwezig zijn om de groene omgeving te ontdekken! 

Jouw bestemming: Zeeland

Een vakantie naar Zeeland is een heel goed plan! Zeeland ligt in het zuidwesten van Nederland en zoals de naam al zegt draait alles eigenlijk om de zee in Zeeland. Als één provincie in Nederland bekend staat om zijn gerechten uit de Noordzee is het Zeeland wel. Mosselen, oesters en de dagverse vis wordt hier vers op je bord geserveerd. Zeeland heeft dan ook de meeste Michelin-sterren restaurants van Nederland. Een dagje een stad bezoeken kan ook prima in Zeeland; bezoek de steden Middelburg, Zoutelande of Vlissingen. Zeeland beschikt over een veel mooie natuur en geschiedenis. Om daar meer over te weten te komen, kan je een van de musea bezoeken of ontdek alles over de Deltawerken in Deltapark Neeltje Jans. 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
119,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zeeland
2 personen
Logies
21 feb. 2021
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld

Mis nooit meer een topdeal!