Super-de-luxe villa op gloednieuw park in Zeeland!

p.p. vanaf
211,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zeeland
6 personen
Logies
10 jun. 2020
6 dagen
Check meer data

LARGO Harbour Village @ Zeeland

20 mei 2020

Wauw! Verblijf 6 dagen in een luxe villa met o.a. 3 slaap- en badkamers vanaf €211 o.b.v. 6 personen. Je verblijft er het voordeligst op bijvoorbeeld woensdag 10 juni 2020.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft op LARGO Harbour Village. Dit vakantiepark in Zeeland biedt gloednieuwe luxe villa's met minimaal 3 slaap- en badkamers. Loop zó vanuit je woonkamer je eigen aanlegsteiger op! Daarnaast liggen er diverse historische steden in de omgeving. Hoe leuk!

72734

Jouw bestemming: Zeeland

Een vakantie naar Zeeland is een heel goed plan! Zeeland ligt in het zuidwesten van Nederland en zoals de naam al zegt draait alles eigenlijk om de zee in Zeeland. Als één provincie in Nederland bekend staat om zijn gerechten uit de Noordzee is het Zeeland wel. Mosselen, oesters en de dagverse vis wordt hier vers op je bord geserveerd. Zeeland heeft dan ook de meeste Michelin-sterren restaurants van Nederland. Een dagje een stad bezoeken kan ook prima in Zeeland; bezoek de steden Middelburg, Zoutelande of Vlissingen. Zeeland beschikt over een veel mooie natuur en geschiedenis. Om daar meer over te weten te komen, kan je een van de musea bezoeken of ontdek alles over de Deltawerken in Deltapark Neeltje Jans. 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 6 personen personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
211,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zeeland
6 personen
Logies
10 jun. 2020
6 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!