Uniek verblijf in Zeeland!

Overnacht op een betoverend, beschermd landgoed

p.p. vanaf
39,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zeeland
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Landgoed hotel Renesse **** @ Zeeland

27 november 2020

Eropuit in Nederland! Verblijf 2 dagen in een karakteristiek landgoed hotel voor €39. Bij deze prijs is je ontbijt ook inbegrepen. Je vertrekt het voordeligst op verschillende data t/m maart 2021. 

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Landgoed hotel Renesse ****. Dit landgoed hotel ligt aan de Zeeuwse kust in de populaire badplaats Renesse. Het hotel beschikt over een sauna met dompelbad, een goed restaurant en moderne kamers. Op de fiets, die gehuurd kan worden bij het hotel, kan je de mooie omgeving verkennen. Het slot Moermond ligt vlakbij het hotel!

Jouw bestemming: Zeeland

Een vakantie naar Zeeland is een heel goed plan! Zeeland ligt in het zuidwesten van Nederland en zoals de naam al zegt draait alles eigenlijk om de zee in Zeeland. Als één provincie in Nederland bekend staat om zijn gerechten uit de Noordzee is het Zeeland wel. Mosselen, oesters en de dagverse vis wordt hier vers op je bord geserveerd. Zeeland heeft dan ook de meeste Michelin-sterren restaurants van Nederland. Een dagje een stad bezoeken kan ook prima in Zeeland; bezoek de steden Middelburg, Zoutelande of Vlissingen. Zeeland beschikt over een veel mooie natuur en geschiedenis. Om daar meer over te weten te komen, kan je een van de musea bezoeken of ontdek alles over de Deltawerken in Deltapark Neeltje Jans. 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
39,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zeeland
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!