Goedkope getaway @ Zeeland!

Hotel gericht op de leeftijd 25+!

p.p. vanaf
25.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zeeland
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Hotel Renesse ** @ Zeeland

27 november 2020

Dit fijne hotel bevindt zich in hartje Renesse, vlak bij het strand! Met deze deal verblijf je hier 2 dagen voor slechts €25,50 o.b.v. logies en ontbijt. Je vertrekt voor dit goedkope prijsje op verschillende data van november 2020 t/m maart 2021.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Hotel Renesse **, zoals de naam al doet vermoeden, in Renesse! Renesse is een badplaats in Zeeland. Op slechts 15 minuten lopen bevind je je dan ook al op het strand. Het hotel waarin je verblijft richt zich voornamelijk op stellen van 25 jaar en ouder. Je zult hier dan ook geen grote groepen tegenkomen. Er hangt een fijne en persoonlijke sfeer in het hotel en je vind hier veel gezelligheid.

Jouw bestemming: Zeeland

Een vakantie naar Zeeland is een heel goed plan! Zeeland ligt in het zuidwesten van Nederland en zoals de naam al zegt draait alles eigenlijk om de zee in Zeeland. Als één provincie in Nederland bekend staat om zijn gerechten uit de Noordzee is het Zeeland wel. Mosselen, oesters en de dagverse vis wordt hier vers op je bord geserveerd. Zeeland heeft dan ook de meeste Michelin-sterren restaurants van Nederland. Een dagje een stad bezoeken kan ook prima in Zeeland; bezoek de steden Middelburg, Zoutelande of Vlissingen. Zeeland beschikt over een veel mooie natuur en geschiedenis. Om daar meer over te weten te komen, kan je een van de musea bezoeken of ontdek alles over de Deltawerken in Deltapark Neeltje Jans. 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
25.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zeeland
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!