Getaway naar Zeeland!

p.p. vanaf
59.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zeeland
2 personen
All inclusive
2 dagen
Check meer data

Hotel de Elderschans *** @ Zeeland

16 september 2020

Even lekker weg in eigen land? Boek nú wel heel voordelig deze fijne getaway naar Zeeland vanaf slechts €59,50! Inclusief 2-daagse verblijf o.b.v. all inclusive & VEEL MEER! Op verschillende data in november en december te boeken! 

TIP: ook te boeken voor de herfstvakantie tegen een kleine meerprijs!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Hotel de Elderschans ***. Dit hotel bevindt zich op een historisch gelegen landgoed, midden in een klein bos. Zo'n 400 jaar geleden werd hier nog hard gevochten tegen de Spanjaarden. In de omgeving is veel te doen. Er zijn tal van fietspaden en ook aan wandelroutes is geen gebrek. Na een lekker dagje te hebben genoten van de omgeving kun je lekker tot rust komen in de sauna (gratis) of op de ruime en modern ingerichte kamers.

Elderschans kamer

Jouw bestemming: Zeeland

Een vakantie naar Zeeland is een heel goed plan! Zeeland ligt in het zuidwesten van Nederland en zoals de naam al zegt draait alles eigenlijk om de zee in Zeeland. Als één provincie in Nederland bekend staat om zijn gerechten uit de Noordzee is het Zeeland wel. Mosselen, oesters en de dagverse vis wordt hier vers op je bord geserveerd. Zeeland heeft dan ook de meeste Michelin-sterren restaurants van Nederland. Een dagje een stad bezoeken kan ook prima in Zeeland; bezoek de steden Middelburg, Zoutelande of Vlissingen. Zeeland beschikt over een veel mooie natuur en geschiedenis. Om daar meer over te weten te komen, kan je een van de musea bezoeken of ontdek alles over de Deltawerken in Deltapark Neeltje Jans. 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

TIP: ook te boeken voor de herfstvakantie tegen een kleine meerprijs!

p.p. vanaf
59.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zeeland
2 personen
All inclusive
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld

Mis nooit meer een topdeal!