Verblijf in deze unieke accommodatie middenin de natuur tijdens de zomervakantie!

p.p. vanaf
128,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zeeland
6 personen
Logies
6 jul. 2020
8 dagen
Check meer data

Natuurhuisje in Graauw @ Zeeland

15 mei 2020

Je verblijft voor slechts €128 o.b.v. 6 personen in dit unieke natuurhuisje! Je vertrekt op maandag 6 juli 2020, maar er zijn ook nog andere data beschikbaar! Een ding is zeker, dit wordt een heerlijke 8-daagse vakantie!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in een Natuurhuisje in Graauw. Dit is een hele unieke accommodatie! Je slaapt namelijk onder een tentdoek, maar bent wel voorzien van alle luxe, zoals een echt bed en een eigen keuken! Genieten van de omgeving gaat zeker lukken in dit natuurhuisje!

3da49aa3ce312484e0abf48d3739dc98

Jouw bestemming: Zeeland

Een vakantie naar Zeeland is een heel goed plan! Zeeland ligt in het zuidwesten van Nederland en zoals de naam al zegt draait alles eigenlijk om de zee in Zeeland. Als één provincie in Nederland bekend staat om zijn gerechten uit de Noordzee is het Zeeland wel. Mosselen, oesters en de dagverse vis wordt hier vers op je bord geserveerd. Zeeland heeft dan ook de meeste Michelin-sterren restaurants van Nederland. Een dagje een stad bezoeken kan ook prima in Zeeland; bezoek de steden Middelburg, Zoutelande of Vlissingen. Zeeland beschikt over een veel mooie natuur en geschiedenis. Om daar meer over te weten te komen, kan je een van de musea bezoeken of ontdek alles over de Deltawerken in Deltapark Neeltje Jans. 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 6 personen personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
128,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zeeland
6 personen
Logies
6 jul. 2020
8 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!