Vakantie Zeeland, Nederland | 2 dagen | Weflycheap

Getaway @ Zeeland

Overnacht in een splinternieuw Fletcher hotel, voor weinig!

p.p. vanaf
25,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zeeland
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Fletcher Hotel Het Veerse Meer @ Zeeland

11 januari 2021

Voor slechts €25 kan je al 2 dagen verblijven in dit luxe Fletcher hotel in Zeeland o.b.v. logies en ontbijt. De actie is te boeken op veel data t/m 11 februari 2021, ook beschikbaar voor de weekenden! 

Selecteer bij arrangementen de optie 'Fletcher 25 euro actie'

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in het Fletcher Hotel Het Veerse Meer. Dit splinternieuwe hotel bevat 51 luxe kamers waar je even heerlijk kan genieten. In de Marina Lounge kan je terecht voor een lunch of diner. Het hotel beschikt over een eigen aanlegsteiger én privéstrand. In de omgeving zijn genoeg mogelijkheden voor wandelingen of watersporten! 

Jouw bestemming: Zeeland

Een vakantie naar Zeeland is een heel goed plan! Zeeland ligt in het zuidwesten van Nederland en zoals de naam al zegt draait alles eigenlijk om de zee in Zeeland. Als één provincie in Nederland bekend staat om zijn gerechten uit de Noordzee is het Zeeland wel. Mosselen, oesters en de dagverse vis wordt hier vers op je bord geserveerd. Zeeland heeft dan ook de meeste Michelin-sterren restaurants van Nederland. Een dagje een stad bezoeken kan ook prima in Zeeland; bezoek de steden Middelburg, Zoutelande of Vlissingen. Zeeland beschikt over een veel mooie natuur en geschiedenis. Om daar meer over te weten te komen, kan je een van de musea bezoeken of ontdek alles over de Deltawerken in Deltapark Neeltje Jans. 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

Selecteer bij arrangementen de optie 'Fletcher 25 euro actie'

p.p. vanaf
25,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zeeland
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld

Mis nooit meer een topdeal!