Pret op de camping in Zeeland! Met verblijf in een comfortabel chalet!

p.p. vanaf
135,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zeeland
4 personen
Logies
6 jul. 2020
7 dagen
Check meer data

Comfortcamping Scheldeoord @ Zeeland

15 juni 2020

Heb jij ook zo zin in de gezelligheid van de camping? Met deze deal gaat dat zeker lukken! Je gaat 7 dagen naar een gezellige camping in Zeeland voor €135 op basis van 4 personen. Voor deze prijs vertrek je op maandag 6 juli 2020.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft op comfortcamping Scheldeoord. Deze camping is een echte familiecamping, waar de kinderen de tijd van hun leven zullen hebben. Zo is er een binnen- en buitenzwembad, zijn er vlakbij leuke strandjes en zijn er diverse sportfaciliteiten. 

chalet+everinge+(46)

Jouw bestemming: Zeeland

Een vakantie naar Zeeland is een heel goed plan! Zeeland ligt in het zuidwesten van Nederland en zoals de naam al zegt draait alles eigenlijk om de zee in Zeeland. Als één provincie in Nederland bekend staat om zijn gerechten uit de Noordzee is het Zeeland wel. Mosselen, oesters en de dagverse vis wordt hier vers op je bord geserveerd. Zeeland heeft dan ook de meeste Michelin-sterren restaurants van Nederland. Een dagje een stad bezoeken kan ook prima in Zeeland; bezoek de steden Middelburg, Zoutelande of Vlissingen. Zeeland beschikt over een veel mooie natuur en geschiedenis. Om daar meer over te weten te komen, kan je een van de musea bezoeken of ontdek alles over de Deltawerken in Deltapark Neeltje Jans. 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
135,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zeeland
4 personen
Logies
6 jul. 2020
7 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!