Getaway @ Middelburg

Verblijf 2 dagen in een luxe 4* hotel o.b.v. logies en ontbijt

p.p. vanaf
57,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zeeland
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Boutique Hotel The Roosevelt **** @ Zeeland

27 november 2020

Ga er samen 2 dagen tussenuit in Middelburg! Voor slechts €57 verblijf je hier o.b.v. logies en ontbijt. Je verblijft hier voordelig op heel veel data t/m februari 2021! Check it out!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Boutique Hotel The Roosevelt ****. Dit unieke maar ook luxe hotel staat in het centrum van Middelburg! Iedere kamer heeft een geheel eigen stijl en in de hoteltuin staat een heerlijke sauna. De ideale uitvalsbasis om Middelburg te gaan ontdekken!

Jouw bestemming: Zeeland

Een vakantie naar Zeeland is een heel goed plan! Zeeland ligt in het zuidwesten van Nederland en zoals de naam al zegt draait alles eigenlijk om de zee in Zeeland. Als één provincie in Nederland bekend staat om zijn gerechten uit de Noordzee is het Zeeland wel. Mosselen, oesters en de dagverse vis wordt hier vers op je bord geserveerd. Zeeland heeft dan ook de meeste Michelin-sterren restaurants van Nederland. Een dagje een stad bezoeken kan ook prima in Zeeland; bezoek de steden Middelburg, Zoutelande of Vlissingen. Zeeland beschikt over een veel mooie natuur en geschiedenis. Om daar meer over te weten te komen, kan je een van de musea bezoeken of ontdek alles over de Deltawerken in Deltapark Neeltje Jans. 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
57,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Zeeland
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!